Zemana Antimalware Beta (Free Lifetime License)
-
Selam muritler,
Tbt'de Zemana Antilogger kullanan baya kisi var bu urun de ilginizi cekebilir, denemek isteyen varsa beta testerlara lifetime lisans veriyorlar.
http://zemana.com/product/zemana-antimalware/
Google grubuna katilip lisansi alabiliyorsunuz. Feedbacklerinizi esirgemeyin.
-
lisansı bir türlü alamadım müdür. sürekli döngü yapıyor başa :S
teşekürler.
-
haci google gruba uye olduysan direk diger adima gecip mailini veriyosun o kadar.
-
sorunu çözdüm müdür.
benim outlook hesabım gmail e bağlı olduğu için ikinci maili seçip öyle guruba katılmam gerekiyormuş.
yoksa sürekli başa atıp duruyordu .herşey yolunda müdür :)
-
Hocam ben telefondan yapmaya çalıştım ancak gruba katıldığım halde gönderiler sıfır gözüküyor onay mı bekliyorum acaba?
-
Başka antilerin dbsini kullanıyor her taramada net yavaşlıyor bilginize
-
heza bunu yazdı
Hocam ben telefondan yapmaya çalıştım ancak gruba katıldığım halde gönderiler sıfır gözüküyor onay mı bekliyorum acaba?
pc tarayıcısından almayı dene müdür. hem gurup penceresi hemdezemananın sitesi açık olduğunda lisans şak diye çıkıyor ekrana.
-
-
program çok güzel emeğine sağlık kardeşim.
-
kurdum kullanmaya başladım şuan itibari ile
-
d3lete bunu yazdı
Başka antilerin dbsini kullanıyor her taramada net yavaşlıyor bilginize
hocam how it works'de söylediğine göre dosyaların fingerprintini yani bi nevi hashini clouda gönderiyor. yani dosyayı taramak için hemen upload etmiyor. sadece string taşıdığı için çok az veri hızlı bir şekilde taşınıyor clouda. orada senin de belirttiğin gibi 10 ayrı antivirüsle tarama yapıp sonucu döndürüyor. eğer bu 10 ayrı taramada sonuç bulunamazsa dosyayı yüklüyor ki sadece bu durumda interneti yemiş olur.