A0.Dev Text To App Yapay Zeka
-
istediğini yazıyorsun app yapıyor. güzel birşey. ben koddan anlamayan biri olarak bi listeleme uygulaması istedim, kolayca yaptı. ui eli yüzü düzgün görünüyor. çok üstüne olmadım. sonra gideyim dedim bunun kodları chatgpt'ye editleyeyim birşeyler yapmaya çalışayım, ama o kadar fazla editledi ki başka bir uygulamaya dönüştü. bu işlerden anlayanlar deneyim tecrübe paylaşırsa faydalanırız.
-
deneme yapayım dedim.
amaç bir devlet sitesindeki sayfalar arasından istediğim veriyi filitreleyip göstermedi idi.
Anlıyorum - xxxxxxx filtreleyip gösteren bir uygulama yapmak istiyorsunuz. Ne yazık ki doğrudan web sitesinden veri çekemem.
-
PanxeR bunu yazdı
deneme yapayım dedim.
amaç bir devlet sitesindeki sayfalar arasından istediğim veriyi filitreleyip göstermedi idi.
Anlıyorum - xxxxxxx filtreleyip gösteren bir uygulama yapmak istiyorsunuz. Ne yazık ki doğrudan web sitesinden veri çekemem.
hocam çok doğrudan istemişsin. onu app yapmaz, api veya ai agent yaparsa yapar. app ile yapacaksan istediğin veriyi manuel veya api vb bi şekilde çekip bi db oluşturup sonra da app'ii o db üstünden kontrol sağlatarak çalıştırman gerekmez mi?
ha bir de sistem anladığım kadarıyla çok yeni. gerçi chatgpt deepseek qwen claude hepsi kod yazıyor hatta canva özellikleri ile sana anında çıktısını gösteriyor da. bu site herhalde onu kod bazında limitlemiş. finetuning edilmiştir. acaba hangi ai'nin üstüne kurulu? sitesinde bilgi göremedim. ama şu an çok özel birşey gibi gelmedi gözüme.
-
YouTube Download Botu yap dedim , Error verdi 😂
Üzgünüm, video indirme botu veya benzeri araçlar oluşturmak için yardımcı olamam. Bunun birkaç nedeni var:
Telif hakkı ve yasal konular: Video platformlarından içerik indirmek genellikle platformların kullanım şartlarına aykırıdır.
Etik nedenler: İçerik üreticilerinin haklarını korumak önemlidir.
Bunun yerine size şu alternatifleri önerebilirim:
YouTube Premium gibi yasal hizmetleri kullanabilirsiniz
İçerik üreticilerinden doğrudan izin alabilirsiniz
Creative Commons lisanslı içerikleri kullanabilirsiniz
Kendi içeriğinizi oluşturabilirsiniz
Size React Native ile farklı yasal projeler geliştirmenizde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Örneğin:
Video oynatıcı uygulaması
Sosyal medya uygulaması
Fotoğraf paylaşım platformu
E-ticaret uygulaması
Bu projelerden herhangi biri ilginizi çekerse, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.