folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder A0.Dev Text To App Yapay Zeka

A0.Dev Text To App Yapay Zeka

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuth
    tuth's avatar
    Erkek

https://a0.dev/

istediğini yazıyorsun app yapıyor. güzel birşey. ben koddan anlamayan biri olarak bi listeleme uygulaması istedim, kolayca yaptı. ui eli yüzü düzgün görünüyor. çok üstüne olmadım. sonra gideyim dedim bunun kodları chatgpt'ye editleyeyim birşeyler yapmaya çalışayım, ama o kadar fazla editledi ki başka bir uygulamaya dönüştü. bu işlerden anlayanlar deneyim tecrübe paylaşırsa faydalanırız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

deneme yapayım dedim.

amaç bir devlet sitesindeki sayfalar arasından istediğim veriyi filitreleyip göstermedi idi.

Anlıyorum - xxxxxxx filtreleyip gösteren bir uygulama yapmak istiyorsunuz. Ne yazık ki doğrudan web sitesinden veri çekemem.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    PanxeR bunu yazdı

deneme yapayım dedim.

amaç bir devlet sitesindeki sayfalar arasından istediğim veriyi filitreleyip göstermedi idi.

Anlıyorum - xxxxxxx filtreleyip gösteren bir uygulama yapmak istiyorsunuz. Ne yazık ki doğrudan web sitesinden veri çekemem.

hocam çok doğrudan istemişsin. onu app yapmaz, api veya ai agent yaparsa yapar. app ile yapacaksan istediğin veriyi manuel veya api vb bi şekilde çekip bi db oluşturup sonra da app'ii o db üstünden kontrol sağlatarak çalıştırman gerekmez mi?

ha bir de sistem anladığım kadarıyla çok yeni. gerçi chatgpt deepseek qwen claude hepsi kod yazıyor hatta canva özellikleri ile sana anında çıktısını gösteriyor da. bu site herhalde onu kod bazında limitlemiş. finetuning edilmiştir. acaba hangi ai'nin üstüne kurulu? sitesinde bilgi göremedim. ama şu an çok özel birşey gibi gelmedi gözüme. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

YouTube Download Botu yap dedim , Error verdi 😂

Üzgünüm, video indirme botu veya benzeri araçlar oluşturmak için yardımcı olamam. Bunun birkaç nedeni var:

Telif hakkı ve yasal konular: Video platformlarından içerik indirmek genellikle platformların kullanım şartlarına aykırıdır.

Etik nedenler: İçerik üreticilerinin haklarını korumak önemlidir.

Bunun yerine size şu alternatifleri önerebilirim:

YouTube Premium gibi yasal hizmetleri kullanabilirsiniz

İçerik üreticilerinden doğrudan izin alabilirsiniz

Creative Commons lisanslı içerikleri kullanabilirsiniz

Kendi içeriğinizi oluşturabilirsiniz

Size React Native ile farklı yasal projeler geliştirmenizde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Örneğin:

Video oynatıcı uygulaması

Sosyal medya uygulaması

Fotoğraf paylaşım platformu

E-ticaret uygulaması

Bu projelerden herhangi biri ilginizi çekerse, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 588 Toplam Mesaj: 4
a0.dev