Adsense Kullananlar Bu İllegalmi ?
-
Merhaba Arkadaşlar ,
Örnek bir siteye denk geldim yakalşamışken yazayım dedım aşağıdaki gibi tam ekranı kapatan reklam kullanmak adsense tarafından illegal olarak adlandırılmı ? yasakmı bu
yasak değilse nasıl yapabilirim hangı eklentı ile
alacakaranlik tarafından 04/Kas/22 22:39 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Meali ne :)
-
bu işlemi adsense haksız kazanç olarak adlandırıyor banlanmaya kadar gidiyormuş bilginize.
-
-
Gugul kendisi yapıyor zaten
-
Evet Google bunu seçenek olarak sunuyor. İstediğinde sayfa geçişlerinde bunları açtırabiliyorsun.
-
alacakaranlik bunu yazdı
Meali ne :)
"Vignette ads are full-screen ads that appear between page loads and can be skipped by users at any time.
- Vignettes are displayed when the user leaves a page, rather than when they arrive on one, so the user doesn’t have to wait for them to load.
- We limit the number of vignettes per user to maintain a good user experience."
Yani diyor ki, vinyet reklamlar tam ekran reklamlardir, sayfalar arasinda gecislerde ekrana firlarlar, kullanici istedigi zaman gecebilir bu reklamlari.
Vinyetleri oyle surekli portletmeyiz ki kullanici deneyimini bozmasinlar, bu yuzden belli bir limiti vardir bunlarin.
Yani anlayacagin google'in kendi uygulamasi bu, illegal olani senin kendi kendine, kafana gore ekranin ortasina yerlestirdiginde oluyor.
-
hoca benim sitede de vardı ondan.
kendi javascript,php,css dizaynım vardı. içerik de orjinaldi o sayede yani anlayacağın baya zor.