Adsl Olan Bölgeye VDSL Başvurusu İçin İzlenecek Yol Nedir ?
-
Merhabalar şuanda oturdugum adreste 60-65mbps civarında hız alıyorum turknet 85 TL ödüyorum.
Yakın bir zamanda taşınacağım ve taşınacağım bölgede maksimum alt yapı 12mbps gözüküyor adsl yani.
ben herşeyimi internet ile hallediyorum , tv yi internetten izliyorum netflix kullanıyorum 4k hdr tv var apple tv var
nvidia dan oyun oynuyorum vs vs.
Araştırmama göre aynı apartmanda 10 kişi dilekçe verirse oraya vdsl çekmek zorundalarmış ama bizim binada zaten 3 daire var
bunun çözümünü bilen varmı aynı komşu binalar ile birlikte 10 imza toplasam mesela yeterli olur mu ?
En kötü ihtimal turkcell superbox almak zorunda kalacağım ama onada 20mbps için 199 TL vermek zorunda kalacağım.
-
PanxeR bunu yazdı
Merhabalar şuanda oturdugum adreste 60-65mbps civarında hız alıyorum turknet 85 TL ödüyorum.
Yakın bir zamanda taşınacağım ve taşınacağım bölgede maksimum alt yapı 12mbps gözüküyor adsl yani.
ben herşeyimi internet ile hallediyorum , tv yi internetten izliyorum netflix kullanıyorum 4k hdr tv var apple tv var
nvidia dan oyun oynuyorum vs vs.
Araştırmama göre aynı apartmanda 10 kişi dilekçe verirse oraya vdsl çekmek zorundalarmış ama bizim binada zaten 3 daire var
bunun çözümünü bilen varmı aynı komşu binalar ile birlikte 10 imza toplasam mesela yeterli olur mu ?
En kötü ihtimal turkcell superbox almak zorunda kalacağım ama onada 20mbps için 199 TL vermek zorunda kalacağım.
kasım ayından beri aynı konu için kendimi yırtım sonuç = yok. Cimer 2-3 kayıt, BTK 2-3 kayıt, Telekom 10-15 kayıt, Kullanmış olduğum ISS firması zaten bişe yapamıyor telekom alt yapısı. Twitter, instagram, facebook gibi platformlardan sayısız yazı ve kayıt. Sonuç gene yok. İnş sen yapabilirsin ve nasıl yaptığını paylaşırsında bizede yol gösterir.
-
Sokakta fiber yoksa işin çok zor. Cimer, BTK, Açık kapı, Şikayetvar vs hepsine dal derim şimdiden.
https://www.tahribat.com/forum/isteyen-herkese-1-haftada-fiber-internet-243977
Şöyle bir şeyde vardı güya.
-
PanxeR bunu yazdı
her daire 3 er tane çocuk yapsın
-
ttnetten sorgulama yapınca hipernet var diyör benim sokakta eve gelen 3mbps ila 10mbps arasında, adamlara söyleyince senin kol bozuk diyorlar:D
-
Ev alma internet al.... Bol şans....
(200 tl 20mbit için verene kadar ne kadar nefret etsem de vodafonun herşey sınırsız tarifesini denemeni tavsiye edeceğim)
-
noname bunu yazdı
(200 tl 20mbit için verene kadar ne kadar nefret etsem de vodafonun herşey sınırsız tarifesini denemeni tavsiye edeceğim)
Vodafone şuan 10 megabiti 80 lirayada veriyor ama hızı beğenmedi Tayfun. DH forumda birisi almış. Upload çok iyi. Bence gideri var.
10 megabit diye satıyorlar ama şuanlık hız sınırı yok. Baz istasyonu ne veriyorsa o kadar alıyormuş. Geceleri 60 megabite vuruyormuş. Sanırım altyapıyı test ediyorlar.
Verdikleri modemde bu. İcabında harici antende takılabiliyor köy gibi sıkıntılı yerler için.
https://www.youtube.com/watch?v=MP96dnQuwzU
mkyb tarafından 20/Nis/20 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdınoname bunu yazdı
Vodafone şuan 10 megabiti 80 lirayada veriyor ama hızı beğenmedi Tayfun. DH forumda birisi almış. Upload çok iyi. Bence gideri var.
10 megabit diye satıyorlar ama şuanlık hız sınırı yok. Baz istasyonu ne veriyorsa o kadar alıyormuş. Geceleri 60 megabite vuruyormuş. Sanırım altyapıyı test ediyorlar.
Verdikleri modemde bu. İcabında harici antende takılabiliyor köy gibi sıkıntılı yerler için.
valla denemek lazım ama 10 mbps alacak olsam zaten daha ucuza 14 mbps alırım adsl