Alınık İphone 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Merhabalar,

şu an kullanmış olduğum iphone 4s cihazım pasaport kayıtlı ve oldukça temizdir.kayıt belgesi var.

Öncelikli tercihim 4s in üstüne bir miktar para vererek iphone 5 ile takas etmektir

takas değilde satılık iphone 5 im var diyen arkadaşlarla anlaşırsak satın alabilirim.

4s in fotoğraflarnı eklerim

forum dışında olan varsa tosun-kadir@hotmail.com dan ulaşabilir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam direk satmak istersen ne kadar olur telefon?

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weightless
    Weightless's avatar
    Erkek

4s e talip olabilirim . 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Ben telefonum için 750tl istiyorum ama duruma göre anlaşılır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iP 5 alma hocam.Apple'ın ürettiği en sorunlu cihazlardan biri.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

orange da çalışan arkadaşım da benzer şeyler söylüyor, yani 4,5 ya da 6 almak yerine 4s,5s,6s in daha stabil olduğunu o yüzden kendisi o şekilde telefon aldığını söylemişti.. bende iphone 5 var, 6 alacaktım çıktığında ama onla konuştuktan sonra 6s i bekliyorum ben de..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

orange da çalışan arkadaşım da benzer şeyler söylüyor, yani 4,5 ya da 6 almak yerine 4s,5s,6s in daha stabil olduğunu o yüzden kendisi o şekilde telefon aldığını söylemişti.. bende iphone 5 var, 6 alacaktım çıktığında ama onla konuştuktan sonra 6s i bekliyorum ben de..

Haha :D

Benimde 2-3 telefon işinde prof tanıdığın insanlar var.Onlarda 4-5-6 al Ama 4s 5s gibi olanları alma diyorlar.Isınma++Şarjının çook çabuk tükenme gibi sorunları varmış :(

Bende iphone 6 beklicektim şimdi Galaxy s5 Alıcam :)

BALIK.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

s serisi kim alınmaz demişse bok yemiş.Apple'ın çıkardığı s serisi modeller ana modeldeki sorunların olmadığı ve daha hızlı işlemciye sahip modellerdir.Tabi Apple cimri davranıp ana modeldeki bataryadan koyunca s serisine normal olarak batarya daha çabuk bitiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

s serisi kim alınmaz demişse bok yemiş.Apple'ın çıkardığı s serisi modeller ana modeldeki sorunların olmadığı ve daha hızlı işlemciye sahip modellerdir.Tabi Apple cimri davranıp ana modeldeki bataryadan koyunca s serisine normal olarak batarya daha çabuk bitiyor.

ben adama çekirdek işlemci hızını filan sormadım.S modelleri hakkında ne düşünüyosun dedim.Oda"ısınıyor ve şarjı Normal modeline göre daha çabuk bitiyor dedi"

5s vs 5 te aynı oyunu açıtığında 5s modelinin daha çok ısındığını söyledi

BALIK.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende diyorum ki iki kat hızlı olduğu için işlemcinin ısınması normal.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-5s-vs-Apple-iPhone-5

Ayrıca iPhone 5s'in ram yazma ve okuma hızı daha iyidir.Buda uygulama açılış sürelerinde ortaya çıkar.Şuanda Apple güncellemelerle telefonları pek şişirmediği için anlaşılmıyor ama 2 sene sonra çok fark edecek.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

tel duruyo mu

Toplam Hit: 1230 Toplam Mesaj: 11