Alınık İphone 5
-
Merhabalar,
şu an kullanmış olduğum iphone 4s cihazım pasaport kayıtlı ve oldukça temizdir.kayıt belgesi var.
Öncelikli tercihim 4s in üstüne bir miktar para vererek iphone 5 ile takas etmektir
takas değilde satılık iphone 5 im var diyen arkadaşlarla anlaşırsak satın alabilirim.
4s in fotoğraflarnı eklerim
forum dışında olan varsa tosun-kadir@hotmail.com dan ulaşabilir
-
hocam direk satmak istersen ne kadar olur telefon?
-
4s e talip olabilirim .
-
Ben telefonum için 750tl istiyorum ama duruma göre anlaşılır
-
iP 5 alma hocam.Apple'ın ürettiği en sorunlu cihazlardan biri.
-
Mustafa bunu yazdı
orange da çalışan arkadaşım da benzer şeyler söylüyor, yani 4,5 ya da 6 almak yerine 4s,5s,6s in daha stabil olduğunu o yüzden kendisi o şekilde telefon aldığını söylemişti.. bende iphone 5 var, 6 alacaktım çıktığında ama onla konuştuktan sonra 6s i bekliyorum ben de..
-
unbalanced bunu yazdıMustafa bunu yazdı
orange da çalışan arkadaşım da benzer şeyler söylüyor, yani 4,5 ya da 6 almak yerine 4s,5s,6s in daha stabil olduğunu o yüzden kendisi o şekilde telefon aldığını söylemişti.. bende iphone 5 var, 6 alacaktım çıktığında ama onla konuştuktan sonra 6s i bekliyorum ben de..
Haha :D
Benimde 2-3 telefon işinde prof tanıdığın insanlar var.Onlarda 4-5-6 al Ama 4s 5s gibi olanları alma diyorlar.Isınma++Şarjının çook çabuk tükenme gibi sorunları varmış :(
Bende iphone 6 beklicektim şimdi Galaxy s5 Alıcam :)
-
s serisi kim alınmaz demişse bok yemiş.Apple'ın çıkardığı s serisi modeller ana modeldeki sorunların olmadığı ve daha hızlı işlemciye sahip modellerdir.Tabi Apple cimri davranıp ana modeldeki bataryadan koyunca s serisine normal olarak batarya daha çabuk bitiyor.
-
Mustafa bunu yazdı
s serisi kim alınmaz demişse bok yemiş.Apple'ın çıkardığı s serisi modeller ana modeldeki sorunların olmadığı ve daha hızlı işlemciye sahip modellerdir.Tabi Apple cimri davranıp ana modeldeki bataryadan koyunca s serisine normal olarak batarya daha çabuk bitiyor.
ben adama çekirdek işlemci hızını filan sormadım.S modelleri hakkında ne düşünüyosun dedim.Oda"ısınıyor ve şarjı Normal modeline göre daha çabuk bitiyor dedi"
5s vs 5 te aynı oyunu açıtığında 5s modelinin daha çok ısındığını söyledi
-
Bende diyorum ki iki kat hızlı olduğu için işlemcinin ısınması normal.
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-5s-vs-Apple-iPhone-5
Ayrıca iPhone 5s'in ram yazma ve okuma hızı daha iyidir.Buda uygulama açılış sürelerinde ortaya çıkar.Şuanda Apple güncellemelerle telefonları pek şişirmediği için anlaşılmıyor ama 2 sene sonra çok fark edecek.
-
tel duruyo mu