Android Tableti Sadece Cocuklar Icin Ayarlama
-
Selam arkadaslar
Cok kullanmadigimiz bir tablet var (samsung galaxy bilmem ne). Ben bu tablete sadece bir iki tane uygulama kurmak istiyorum onun disinda ne internete giris özelligi ne oyunlar, ne google play, ne fotograf-video cekme vs olmayacak.
Bu tarz bir seyi nasil yapabilirim? Bunla ilgili bir rom var mi?
Ya da ebevyn kontrolü gibi seyler buna olanak sagliyor mu?
Ne yapmak istiyorsun diye soranlar icin; icine sadece resimli cocuk kitaplari eklemek istiyorum, normal cocuk kitaplari bulmak baya sikintili oluyor o yüzden pdf ile cözebilecegimi düsünüyorum ama onun haricinde hic bir sey olmasin istiyorum tablette.
Kücük cocuklar icin resimli pdf'leri de paylasirsaniz süper olur. Hatta interaktif kitaplar da olabilir.
-
hocam samsung cihazlarda gömülü çocuk modu var bende samsung t700 var onda da var bu mod , çoğı işlevi kısıtlıyor
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/cocuk-modu-nasil-kullanilir/
burada desteklenen model muhabbetine takılma çünkü yazı güncel değil ama çoğu cihaza eklediler bu özelliği
ekranı aşağı kaldırdığında orda çocuk modu yada kids yazıyorsa kullanabilirsin.
-
Galaxy tab a diyor modeline
Android 7.1.1 varmış.
Senin dediğin item yok. Acaba android versiyonu mu güncellemek gerel
-
https://families.google/intl/tr_ALL/familylink/
family link
-
bunun ise yarayacagini sanmiyorum hocam. Ben kameranin galerinin ivir zivir her seyin kaybolmasini sadece kitap okuma uygulamasinin olmasini istiyorum.
Ya bunla ilgili özel bir rom vardir ya da ebeveyn ayarlari gibi bir seyler olur istedigim her seyi ac-kapa yapabilirim.
-
x unbalanced bunu yazdı
bunun ise yarayacagini sanmiyorum hocam. Ben kameranin galerinin ivir zivir her seyin kaybolmasini sadece kitap okuma uygulamasinin olmasini istiyorum.
Ya bunla ilgili özel bir rom vardir ya da ebeveyn ayarlari gibi bir seyler olur istedigim her seyi ac-kapa yapabilirim.
var içinde hocam
ben kullanıyorum cok ıyı calısıyor
ister magazayı tamamamne kapat istersen her yukleme istediginde bildirim alıyorsun onay verırsen yuklenıyo
cok kullanıslı
-
x unbalanced bunu yazdı
Selam arkadaslar
Cok kullanmadigimiz bir tablet var (samsung galaxy bilmem ne). Ben bu tablete sadece bir iki tane uygulama kurmak istiyorum onun disinda ne internete giris özelligi ne oyunlar, ne google play, ne fotograf-video cekme vs olmayacak.
Bu tarz bir seyi nasil yapabilirim? Bunla ilgili bir rom var mi?
Ya da ebevyn kontrolü gibi seyler buna olanak sagliyor mu?
Ne yapmak istiyorsun diye soranlar icin; icine sadece resimli cocuk kitaplari eklemek istiyorum, normal cocuk kitaplari bulmak baya sikintili oluyor o yüzden pdf ile cözebilecegimi düsünüyorum ama onun haricinde hic bir sey olmasin istiyorum tablette.
Kücük cocuklar icin resimli pdf'leri de paylasirsaniz süper olur. Hatta interaktif kitaplar da olabilir.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fullykiosk.singleapp
-
Huawei'nin kendisinde vardi. Aynısı samsungda da vardır. Kids mode va olarak.
-
illa famıly lınk e bak