Android Telefon Ve Access Point

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek

htc 3d evosu olan bi arkadaş bu telefonu kablosuz ağa bağlayıp bu güzelim alete access point muamelesi yapmak istiyor(nasıl arkadaşlarım var lan benim) neymiş efendim wirelessi güçlendirecekmiş. yapma imkanı varmıdır bilen eden bir mürid bulunur mu buralarda ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

htc sense li rom varsa usb takınca hotspot bilmemne diye seçenek sunar.

onu dışında ayarlar/kablosuz altında yine bir seçenek var.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek

Kardeş senin demek istediğinle benim anlatmak istediğim farklı..Daha öncede yazdığım gibi elimde HTC 3D EVO var.

ayarlar menüsünden kablosuz özelliği ve ağlar menüsüne girince karşına 2 seçenek çıkıyor.

1.si kablosuz ,2.si de taşınabilir wifi hotspot.

Wifi hotspot ,mobil şebeke üzerinden aldığını bir modem olarak dağıtmaya yarıyor.
    Ayrıca Wifi Hotspot seçeneğini aktif hale getirirsen kablosuz seçeneği deaktif oluyor kendiliğinden.

BEn evdeki modeme kablosuz olarak bağlandıktan sonra ,telefonu access point olarak kullanabileceğim bir program arıyorum tabi böyle bi program var ise :)

Evimdeki modemin yayın alanı kötü biraz,modemi değiştirmekten se yada access point almaktansa eğer imkanımız varsa android telefonların bizim için bunu yapması gerekir diye düşünüyorum :)

yardımcı olursan sevinirim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vulture
    vulture's avatar
    Erkek

o dediğin işlem repeating işlemi oluyor.repeater adlı aletler işini görür.access pointler içindeki router sayesinde kablolu bağlantıyı kablosuz erişim noktası kısmı ile routing yaparak haberleştirir ama tabi bazılarında repeater mode olabilir software olarak destekleniyorsa. yani burda senin telefondan beklediğin en az iki nokta ile kablosuz bağlantı yapmasıdır..zor gibi duruyor :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

o amaçla kullanamazsın. tek wireless zamazingosu olduğu için aynı anda hem alıcı hem verici görevi göremez o alet

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2628 Toplam Mesaj: 5