Android'in APK Dosyalarını İzinsiz Silmesi
-
Gençler ve ruhu gençler merhaba.
Paid sürüm olan birkaç tane APK indirdim yükledim sonra bir klasör oluşturup indirdiğim APK lari yedekledim. Arkadaş aynı uygulamayı yollamami istedi dedim dur atayım klasöre bir girdim APK yok. Kendim silmedigime eminim bir daha test için APK indirip yedeğe aldım 2. gün sonunda yine silinmiş. Android kendi kafasına göre mi bunları siliyor yoksa başka bir husus mu var? Android 9 bu arada. Temizlik aracı vs hiçbirsey kullanmıyorum yani programlar da silemez. Bi ibnelik var ama çözemedim bilgisi olan var mıdır? Hiç olması yedekleri uzantı değiştirip tutarım ama durum hoşuma gitmedi açıkçası.
Saygılar.
-
xiaomi kullanıyorum hiç bir zaman ne indirdiklerimi nede yedeklediklerimi silmedi . Kullandın cihazın özelleştirilmiş android olmasından kaynaklanan bişiler olabilir.
-
Temizlik uygulamaları filan varsa eski apk ları sil diye birşeyler var onlar yapmış olabilir
-
Android 8 ve üstü kullanıyorsan Android'in bok yemesi. Aynısı bendede mevcut. İp kamara uygulaması kurdum apk ile 2-3 günde bir uygulamayı kafasına göre donduruyor. Ayarlardan uygulamayı tekrardan aktif ediyorum.
-
Temizlik uygulaması vs hiçbirsey yok. İki kere oldu olay uzantıları değiştirdim öyle muhafaza ediyorum bi de öyle deniyorum bakalım silecek mi...
-
Android 7 . kodAdı Namık(nougat),
Bende de Temizlik uygulaması, Telefon Hafıza'sında yer kalmadığından mütevellit, telefon hafızasında yer kalmadığından dolayı; Abi şu şu şu dosyaları sileyim mi, abi(Ula @PanXer), diyor. ^^D .6 ÇikoBik yer kaldıydı ^^D`
hafızada yer varken, böyle birşey demiyordu.
Hafıza Kart'ından bahsetmiyorum.
Bilemiyorum, belki de sebebi budur.
-
indirdiğin apklar markettede varsa olabilir
başarsoftun haritasını kullanıyordum (lisanslı) bazı şeylere uymadığından google marketten kaldırmış telefonumdanda kalktı sonra apk gönderdiler yükledim sonra bozuldu vsvs
-
-
x JiggSaw bunu yazdı
çözüm bulamazsanız zipleyin apk leri, silemez.