Ankara - Elinde Fazla Bulaşık Makinası Bulunan Var Mı ?
-
-
-
Cumartesi hanım makina bozulmuş dedi güzel haber dedim baktım makinada elektrik akışı gözükmüyor geçtik hanım ile yıka durula sistemiyle yıkama seansını aştık ama giden su ve zaman aşırı gereksiz iş makinayı yerinden çıkarıp yerine koyacak makinaya geldi açıkçası servis bile çağırayım dedim en başta bunu eledim yayla evindeki makinayı getirip bunu tamir ederek değişim olayına geçmeyi kabul ettik yada gerçek anlamda ihtiyacı olana vermek.
-
bu makinelerin kedi odama koyacak şeklinde küçük boyutlusu var mı ? nefret ediyorum bulaşık yıkamaktan mutfakta da yer yok birde ev arkadaşım var tek kullanmak istiyoryum. böyle haznesi olsun suyunu koyim 3-5 tabak alsın tamam
-
Ekerci bunu yazdı
bu makinelerin kedi odama koyacak şeklinde küçük boyutlusu var mı ? nefret ediyorum bulaşık yıkamaktan mutfakta da yer yok birde ev arkadaşım var tek kullanmak istiyoryum. böyle haznesi olsun suyunu koyim 3-5 tabak alsın tamam
Tezgah ustu bulasik makinesi istediğin alet hocam.
-
Facebook gruplarından falan takip et hocam, letgo gibi yerlerde de free verenler olabiliyor.
Mini isteyenler için
Çamaşır makinesi versiyonu :
-
ComputerWolf bunu yazdı
Facebook gruplarından falan takip et hocam, letgo gibi yerlerde de free verenler olabiliyor.
Mini isteyenler için
Ürün güzelmiş ama *CounterTop neymiş ya.
Ocak üstü desem değil, Masa üstü desem değil, tezgah üstü desem yine değil. 227$ da iyi fiyatmış
230*(5.5+0.2) =1296TL +%25 =1625TL
* "Counter " tezgâh demekmiş ya la . duvara "yapışık" masa.(COUNTER
RitmFarbRacourci tarafından 25/Kas/19 19:32 tarihinde düzenlenmiştir
n
a piece of furniture that stands at the side of a dining room; has shelves and drawers
syn : buffet, counter, sideboard) -
istediğim aleti buldum. tankı var 5L su dolduruyorsun birde çıkış borusu var orayada 5L şişe koysan olur fakat fiyat....
2664TL
https://www.amazon.co.uk/Klarstein-Amazonia-Mini-Dishwasher-Programs/dp/B07GFMDBKT
bu fiyata gider düzgün bir alet alırsın. bu parayı verecemde elimde 10 tane tabak çanak yıkmayacam. fiyat performans olarak iyi değil yani.
tabak çanak yıkamamak için 2600 tl vermek mantıklı değil.
not: diğer ürünlere baktım hepsinde su bağlantısı istiyorlardı. öyle bir imkanım olsa zaten gider direk standart bulaşık mak. alırım
-
Hocam letgo'ya bakabilirsinin
ayrıca ücretsizde vardı
Bu gün gördüm Ankara'da idi alınmadıysa bak al
-
C-force bunu yazdı
ayrıca ücretsizde vardı
Baktım da göremedim kardeşim
-
C-force bunu yazdı
ayrıca ücretsizde vardı
letgoda ücretsiz yazanların çoğunu da para ile satıyorlar :) hatta çoğuna piyasadan fazla istiyor çakallar