folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara (Angora) Kedisi Hakkında

Ankara (Angora) Kedisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Müritler bi pet besleme hevesi geldi. Çok önceleri pitbul, kurt köpeğim olmuştu eskiden. 8. kattan düşmüş ön iki bacağı kırılmış bir beyaz renkte mavi gözlü ankara kedisi var. Van ile Ankara kırması mı neymiş. Kediyi sahiplendirecek olan kişi veteriner hekim bir arkadaş. Kedi 1,5 yaşında, 2 aydır veterinerde. İyileşmiş. Haftasonu gidip göreceğim ve sahiplenmeyi planlıyorum. Yalnız yaşıyorum, evde onun olması da iyi olur. Vaktim de geçer hem. Kedi besleyen kişilerin önerileri önemlidir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Resimlere 200 piksel boyut verdim ama yine de büyük göstermiş. Ayaklarındaki pomad iziymiş. Geçermiş.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Yürürken sıkıntı çekiyor mu

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle bu davranışın için seni takdir ettim.

Kediye, kedi ölünceye kadar bakacaksan al. Yoksa gerçekten alma sevap yerine günah işlemiş olursun bir süre sona sokağa atarsan.

Ben evde 3 kedi besliyorum. 3 kedi biraz zorluyor fakat tek kedi çok kolay bakılabilir. Kristal kumları var. Tek paket 1 aya yakın gidiyor tek kedide. (Sen yine de 15'de bir değiştirebilirsin.4lü paketi 27,40TL) Mamaları ve kumları temizmama.com'dan alıyorum. 5 kiloluğu 29 TL. 1 kediye 1 aya yakın gider.

Daha önce köpek baktığını belirtmişsin. Köpekten kat kat kolay bakımı var. Mesela tatile gidiyorum 7 günlüğüne, mamaları ve suyu doldruyorum, ekstra kum ile çok rahat 7 gün kalabiliyorlar. Köpeği bırakman mümkün değil.

Son olarak tüy dökme sorunu için http://www.hepsiburada.com/furminator-kedi-kopekler-icin-tuy-alici-large-10-16-cm-p-PTMTK854460001134 adresindeki ferminator'ü öneririm. 15 gün tüy dökme sorunu olmaz :) Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar. Senin sormak istediğin birşey olur ise sorabilirsin.

Toplam Hit: 1085 Toplam Mesaj: 4
kedi ankara kedisi angora kedisi angora cat pet