Ankaralı Müritler Konaklama Soru
-
Müritler hayırlı akşamlar. Size Ankara’da konaklama ile ilgili bir sorum olacaktı .
Kız arkadaşım bir vakfın seminerine girmeye hak kazandı . Seminer Ankara’da olacak bu yuzden seminer yerine yakın bayan için uygun güvenli bir konaklama yeri arıyoruz . Hocalar Ankara’ya gönderiyorum içim hiç rahat değil oyuzden kalacağı yer güvenlik nezih yani bir kızın rahat edebileceği bir yer olmalı . Birinci öncelik güvenlik sonra da maddi olarak biraz uygun olursa çok iyi olur 5gun kalacak . Adres :Nene Hatun Cad. No: 66 GOP
06700 Çankaya Ankara TÜRKİYE . Adres bu müritler yakın ulaşımı kolay biryer için yardımcı olursanız çok sevinirim . Teşekkürler şimdiden
-
Netten apartlara bak daha sağlıklı olur.
-
Hocam Sincan, Mamak veya Dışkapı gibi yerlere gitmediği sürece Ankara'da sorun yaşamaz kızarkadaşın, ki seminerin olduğu yer Ankara'nın en elit yerlerindendir bu dediğim yerlere de gayet uzaktır, yolunu kaybedip bile gidemez oralara :) , o civardaki her yer onun için uygun olabilir ancak maliyeti biraz yüksek çıkabilir o bölgenin. Sizin ayrıdığınız günlük konaklama bütçesi ne kadar?
-
seta nın 2 sokak arkasında nusret var oradan hesap et, tam onun civarlarında çok dauygun yer olmaz diye düşünüyorum.
Bir de uygundan kasıt ne kadar bütçeniz var, Limak var oraya yakın 5 gece kalsa dünya para. Limak'ın yanında golden boutiqe diye bir yer gözüküyor 5 gece 850-1000 e patlar gibi ama ortamını bilmiyorum tabi.
ek : Bi de hocam Ankara'yı gözünüzde nasıl görüyorsunuz bilmem de o kadar da korkulacak bir durum yok. Seminere geldiği yer zaten Ankara'nın Sincan'ı değil bir şeyi değil, Semienrden çıkıp 15 dk yürüse tunalı hilmi de olur, Ankara'ya gelip de Ankara ayısıyla en az muhattap olacağı 4-5 yerden biri oralar.
MaviGozluDev tarafından 12/Eyl/18 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat önemli değilse en iyisi otel . Hem rahat hem güvenilir
-
apartlar afedersin ama fuhuş yuvası. günlük kullanılanların çoğu öyle. çankayada misafirhaneler var onlara bakın, ya da öğretmenevinde kalsın en temizi. macera aksiyon aramaya gerek yok.
-
gop'ta ucuz yer biraz zor bulur beşevler öğretmen evi , yada arjantindeki hostel'de kalabilir.
-
Hocam Nene Hatun Caddesinin sonunda Ankara Üniversitesi Konuk Evi var.. Orayla bir görüşebilirsiniz... Onun Haricinde o civarda uygun fiyatlı bir yerler bulmak zor... Tunalı Caddesi üzerinde Otel Tunalı var. Bir fiyat sormak lazım.. Kalan arkadaşlarım memnunlardı..
Daha hesaplı uygun istiyorsanız Kızılay taraflarına inmek zorundasınız..
-
Anladım hocam cevaplar için çok teşekkürler dediklerinizi bir araştırıyım.