Appserv Phpmyadmin Kullanıcı Adı..
-
Merhaba arkadaşlar..
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
bilgisayarımda appserv yüklü fakat phpmyadmin'e girmeye çalıştığımda şifre ve kullanıcı adını kabul etmiyor..
root olarak çok denedim..
şimdiden teşekkürker..
-
kurulum yaparken sen belirliyorsun sanırım şifreyi.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
kurulum yaparken sen belirliyorsun sanırım şifreyi.
-----------------------------şifreyi belirledim fakat yine kabul etmiyor
root
1234 olarak denedim fakat yok :|
-
Kurulum yaparken belirlemediysen kullanıcı adına root yaz.
edit: denemiş zaten.
AppServ'in başka bi versiyonunu indirip dene bide bendede böyle bi olay olmuştu başka sürümlerini denemiştim.
-
tam emin değilim ama config.inc.php dosyasını notepad ile açıp şifreyi kontrol edermisin.
-
en iyisi wamp ya basit kullanışlı
-
root olması lazım.
2.5.10 sürümünü indir, bidaha dene
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------ben wamp kullanıyorum ama hosta attıgım hata almadıgım satırda wamp hata verebiliyor.. get ile adres satırı ıslemlerınde falan
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------ben wamp kullanıyorum ama hosta attıgım hata almadıgım satırda wamp hata verebiliyor.. get ile adres satırı ıslemlerınde falan
-----------------------------eh oraları düzenliycen tabi :D biri C:/Wamp/www dizininde digeri public_html/www/ dizininde ayarlamak lazım
-
evet wamp ta hatalar var..
sorun giderilmiştir arkadaşlar 2.5.10 sürümünü yükledim teşekkürler..
-
appserv-win32-2.4.3 sürümünde arkadaşlar localhosta bi türlü baglanmıyo hata werio
elimdeki pc vista işletim sistemli acaba ondanmı kaynaklanıyoo çünkü xp lerde böle bi sorun olmamıştı
bilen bi arkadasımız warsa yardımcı olursa sevinirim nasıl aşabilirim bu sorunu...??