Arama - Sms - Btk Şikayet
-
Hocalar,
Şu kombinin bakım zımbırtısı artık intihar eşiğine getiricek. O kadar telefonu engelledimki bu numarayı engelle dedigimde liste dolu diyor. BTK zaten bakmıyor. Gümrük bakanlığı şikayet etmiştim taa şubat ve marttakiler hala yeni kayıt olarak duruyor. Bide karşıma lavugun teki çıktı p.ç gibi konusuyor. Yanımda olsa delik deşik edicem. Nasıl başa çıkabiliriz? Adres belli değil link yok firma belli değil. Resmen Telefon terörü oldular.
numarayıda açıkca yazayım ifşa olsun şirket
0216 234 30 12
-
Stres yok.
Açıyorsun telefonu açık bir şekilde tuş kilidini kapatıp cebine koyuyorsun misss
-
samaccc bunu yazdı
Stres yok.
Açıyorsun telefonu açık bir şekilde tuş kilidini kapatıp cebine koyuyorsun misss
hocam zevk olsun diye öylede yapıyorum. Ama bazen öyle bir ana denk geliyorki keşke operatör arasa. canlı biri olsa fantazi yapıcam beni kimse aramak istemeyecek. özellikle zamansız arıyorlar. lanet olası telefonda numara engelleme limiti dolmuş
-
HanDSomE bunu yazdı
Hocalar,
Şu kombinin bakım zımbırtısı artık intihar eşiğine getiricek. O kadar telefonu engelledimki bu numarayı engelle dedigimde liste dolu diyor. BTK zaten bakmıyor. Gümrük bakanlığı şikayet etmiştim taa şubat ve marttakiler hala yeni kayıt olarak duruyor. Bide karşıma lavugun teki çıktı p.ç gibi konusuyor. Yanımda olsa delik deşik edicem. Nasıl başa çıkabiliriz? Adres belli değil link yok firma belli değil. Resmen Telefon terörü oldular.
numarayıda açıkca yazayım ifşa olsun şirket
0216 234 30 12
Emniyete dolandırıcılık için aradılar diye şikayet etsen?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Hiç bir şey olmuyor. Dedemi aramışlar klasik banka hesabınızı terör örgütü kullanıyor diye dedemde sizi polise vereceğim deyince direk kapatmışlar. 155 arayıp ihbar etmiş fakat polis biz bir şey yapamayız savcılığa dilekçe verin demiş.
mkyb tarafından 22/Kas/17 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Hiç bir şey olmuyor. Dedemi aramışlar klasik banka hesabınızı terör örgütü kullanıyor diye dedemde sizi polise vereceğim deyince direk kapatmışlar. 155 arayıp ihbar etmiş fakat polis biz bir şey yapamayız savcılığa dilekçe verin demiş.
hocam bunlar içinde savcılıkla uğraşmaya gerek yokki. yine devletin aciz bir tarafı. güya yasak var. şöyle haberlerde bi okumuyoruzki kombi telefonun neticesinde eve çağırdı öldürdü vs. gerçi o gelen adama yazık. sahiplerini vurmak lazım
-
Valla ben bı ara BİMER e yazmayı planlıyorum. Btk ilgilenmiyor, gümrük bakanlığı tinlamiyor diye.
Eğer o da yetmezse change.org da devlet bununla neden ilgilenmiyor, bu ülkenin tek problemi sadece fetö mü diye ama başımıza bela açarız. Bunlar başka yere çekerler kolay hedef olarak hemen bunu paylasani terörist ilan ederler.
Ben sabırla iktidarın değişmesini bekliyorum. İnş iyi partiden birşeyler çıkar. Başka türlü bir değişim beklemiyorum.
-
antivir-US bunu yazdı
Valla ben bı ara BİMER e yazmayı planlıyorum. Btk ilgilenmiyor, gümrük bakanlığı tinlamiyor diye.
Eğer o da yetmezse change.org da devlet bununla neden ilgilenmiyor, bu ülkenin tek problemi sadece fetö mü diye ama başımıza bela açarız. Bunlar başka yere çekerler kolay hedef olarak hemen bunu paylasani terörist ilan ederler.
Ben sabırla iktidarın değişmesini bekliyorum. İnş iyi partiden birşeyler çıkar. Başka türlü bir değişim beklemiyorum.
hocam fetöyü işin içine karıştırmadan devlete laf sokmadan açılabilir aslında. Eminim yüzbinlerce katılımcı alırsın. Sırf buradan binlerce kişi çıkar. Bu gidişle bende arıcam. Bide p.çin evlladı 1'e basmasaydın aramazdık diyor. Lan otomatik niye arıyorsunuz diyorum. Banane benmi arıyorum diyor. Telefonda değilde gerçekte bunu söylese feriştahını s....de işte neyse
dolandırıcı fake sahte kombi zamanı 02162343012 bakim telefon dolandırıcıları