folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Aramızda Oyun Scriptleriyle Uğraşan Var Mı ?

Aramızda Oyun Scriptleriyle Uğraşan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba,

Local ağımızda 700 kişi civarı oyun oynayacak. Okey olur tavla olur batak olur. Chat tarzı şeyler de olursa tadından yenmez. 

HP DL380 Sunucumuz bu görevi üstlenmeye hazır :) Kullanıcılar arasında gigabit bağlantı da var. Java veya flash platformunda çalışan uygulama önerileriniz varsa bi dal alırım.

Kurarım ederim, satarım derseniz pm kutumu yeşillendirin lütfen. Fiyatınıda belirtirseniz iyi olur :) 

Şimdiden iyi bayramlar. :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

vakt-ül zamanında wareze düşmüştü birtane java tabanlı tavlası falan çalışıyordu da okeyini çalıştıramamıştım sanırım. Kesin editleyip düzeltmişlerdir bunu çünkü o vakit dediğim vakit minimum 5 yıl öncesiydi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Neden java veya flash? Klasik half-life kursan olmaz mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Kahvemix vardı java tabanlı. Java değilde flash kullan. R10 da bu işi yapan çok kişi var.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

vakt-ül zamanında wareze düşmüştü birtane java tabanlı tavlası falan çalışıyordu da okeyini çalıştıramamıştım sanırım. Kesin editleyip düzeltmişlerdir bunu çünkü o vakit dediğim vakit minimum 5 yıl öncesiydi.

İki tane buldum bişeyler hocam kahvemix v2 ve sanalkahvem var ama bende çalıştıramadım malesef :)

Fatih54 bunu yazdı

Neden java veya flash? Klasik half-life kursan olmaz mı?

Hocam daha çok insanlar aralarında konuşsun kaynaşsın tarzı bişey istiyorum. Half-life, cs oynayacak kişi 50 yi geçmez. Hem chat falan yaparlarsa çok iyi olur :)

(Sanal pezevenk gibi oldum mk)

x-files bunu yazdı

Kahvemix vardı java tabanlı. Java değilde flash kullan. R10 da bu işi yapan çok kişi var.

Kahvemix i yapan adamla görüşüp fiyat aldım, ama javayı chrome desteklemediğinden pek emin değilim hocam. R10da 2-3 kişiyle görüştüm hepsi olumsuz oldu, satmıyorum falan diyorlar, yada 20-30K teklif ediyorlar. :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

@EcHoLL ulaş bence. Iamilkay wareze düşüren adam. :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Windows kurulumu yapıyorum ama linuxda.nasıl oluyor biymiyorum. Kurulumu biraz farklı. Sunucuya java kuracan ıvır zıvır işleri var.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Windows kurulumu yapıyorum ama linuxda.nasıl oluyor biymiyorum. Kurulumu biraz farklı. Sunucuya java kuracan ıvır zıvır işleri var.

Windows linux farketmez hocam, istediğin sunucuyu hemen kurarım yardımcı olurum dersen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

updullah

Toplam Hit: 1224 Toplam Mesaj: 9
okey tavla okey batak