Arçelik 9103 Yp Çamaşır Makinesi Garip Bir Arıza
-
Selamlar.
Modeli başlıkta belirttiğim çamaşır makinesi kendi kendine açılıp kapanıyor. Hata koduna baktım e-08 diye bişeydi. Reset attım geçti ancak açılıp kapanma olayı devam ediyor. Anlayan eden var mıdır acaba?
-
Macidor bunu yazdı
Selamlar.
Modeli başlıkta belirttiğim çamaşır makinesi kendi kendine açılıp kapanıyor. Hata koduna baktım e-08 diye bişeydi. Reset attım geçti ancak açılıp kapanma olayı devam ediyor. Anlayan eden var mıdır acaba?
Kapaktan kaynaklı deniliyor hocam
YT'de çözüme ulaşılan kaynaklar:
Muhammmet Oğuzhan AKTAŞ2 yıl önce
Arkadaşın yaptıgı gibi pamuklu programına basla bekle ve acma kapama tusuna basın hata cıkacak bende e7 cıktı abuk subuk bişe neyse o karışık ekran cıkınca bi kere basla bekleye basın ilk kazan dönüyor dönüyorsa sorun yok sonra bi daha basla ya bas su alır vs bu sekilde bütün aksam test ediliyor her basla bekleye basınca hatayı test etmiş oluyosunuz eger hata yoksa resetlenmiş oluyo kapama tuşundan kapatın istediğiniz programa alıp çalıştırabilirsiniz eger test yaparken mesela su alma calısmıyo ise onu değiştirilmesi gerekli birine bi faydamız olur insallah...
veya
-
yalinyalniz bunu yazdıMacidor bunu yazdı
Selamlar.
Kapaktan kaynaklı deniliyor hocam
Kapakta kapalı kontrol ettim hocam. Makine de kapağı kapalı olarak görüyor. Kapak kilitli ışığı yanıyor.
Eklediğin makineler farklı hocam. Sorunlar da farklı
Macidor tarafından 20/Ara/20 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Akşamdan görmeyenler için yeni gün up'ı olsun.
-
444 0 888