Arkadaşlar 5+1 Den Anlayan ?
-
arkadaşlar yeni bi 5+1 aldım fakat çok az sesi çıkyıor.. halen çözemedim iyide para werdim yaa... anlıyann warsa biseler yazarsa sewiniirim..
-
Nereye bağladığını söyle ona göre yardımcı olalım kardeşim eğer vcd ye fln bağladıysan 5+1 özelliğini kapatıp açman lazım veya 5+1 özelliği sağlayan bir dvdyi izlemek istiyorsan da 5+1 özelliğini açman lazım... Kurcala anlarsın
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Nereye bağladığını söyle ona göre yardımcı olalım kardeşim eğer vcd ye fln bağladıysan 5+1 özelliğini kapatıp açman lazım veya 5+1 özelliği sağlayan bir dvdyi izlemek istiyorsan da 5+1 özelliğini açman lazım... Kurcala anlarsın
-----------------------------bilgisayara bağladım kardeşim yaww :D her şey normall yapılanları yaptım ama ses cok az.. kalite 5+1 bir dandik bişe olsa gam yemicem..
-
denetim masasındaki sound effect manager e gir oraları kurcala ??
-
hoca arkadaki aux ve dvd çıkışına bak sen hangisine bağladın önemli
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------denetim masasındaki sound effect manager e gir oraları kurcala ??
-----------------------------Ben de oınu dicektim pc de bi sesle alakalı yazılım fln yüklüyse onları kurcala...
-
Ses denetimlerinde ses ve dalga yüksekliğine baktınmı? Balance ayarı ortadamı? Girişleri doğru yerlere taktınmı? ve sesi ses sistemi üzerindenh açtınmı? son olarak ses sisteminin ve ses kartının ne olduğunu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz
-
bende de 2+1 creative war ama bence qerektiqinden fazla ses cıkıyor.. yani sonuna kadar acınca tüm apartman bizim ewe iniyor die düsünelim :D arkasında renkli tuslar war onları oynadım ses böle yani dene istersn ama sacma olabilir :s
-
gerçekten doğru yerlere bağladığından eminmisin hoja eğer eminsen o zaman aldığın alet te vardır sorun ver servise
-
Markası ne kardeşim sen onu söyle önce.