Arkadaşlar Calişan Keyloq Yokmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crazy_OZan
    Crazy_OZan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeLam Forumda Cok aradım ve calişan bi keyloq Bulamdım mail e göndercek Sekilde ama yok :( yardımlarinizi Bekliom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Çok aramışsın ve çalışan bulamamışsın,enteresan.Nerdeyse tüm keyloggerlar çalışır.Çalışmayanın ismini söylersen bende sana çalışanın ismini veririm

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    Formu gez az yaa gelen istediği topiği acıp bişi istio ben burdan 100 tane keylogger cıkarırım sana bak az...

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Googleden Arat Rahat 700-800 Tane Bulursun Alayı Free

To Be Or Not To Be
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    A.q. o key logger i icat edeni yada yazani..abi en kotusude kendini C: de bilmem nereye saklayan psikopat keylogerlar parali o yavsaklar bide bi mail yaziyon.hersey ne istersen o sekilde geliyo mailine ben mllte kuruyodum.bi net cafede benden istediler nasil olmussa benim de herseylerimde orada baktim activitelerine maillerimin sifreleri ne kadar sifrem varsa aga da kurmus kendini bu alet o bicim.hemen makina lari sifirlattirdim filan mllt oyun manyagi o onun sifresini bilmem neyini almaya madiklemeye calisirkan kendi kuyumuza dusuyorduk.cok degil gecen yil bu olaylar.İzmir deyken.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abu yani normal diil mi sence ? yani keyloggerla ogrendigin bilgi ( eger kendin yazmadiysan ) artik sir diildir, cunku yapimci da istedigi anda ogrenebilir... E dogal, yani adam oturuyo program yaziyo soora free yapiyo, icine bi boklar koymasi anlasilabilir ( :
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    zuahahahah :) abü eBlaster 5.0 i dene manyaq bisiy ehehehe :)
    kurbanin hangi tusa bastigini dahi gosteriyo... ama sorun bu key logeri kurbana kendin yuklemen gerekiyo... menual olarak... yoksa kurban kesinlikle yutmuyo... ama bir kere yukleyince program otomatik kendini gizliyo... yani kurbanin cakmasi imkansiz...
    benden bukadar...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 1436 Toplam Mesaj: 8