folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus X550vx Şarj Problemi



Asus X550vx Şarj Problemi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2013
    Erkek

    Merhabalar. 

    Yaklaşık bir yıl önce aldığım cihazda şarj problemi yaşama başladım.

    Problem şu şekilde; cihazın şarjı takılıyken pil göstergesinin üzerine gelince %0 kullanılabilir (prize takılı, dolmuyor) yazıyor. Cİhazı açık bırakıp işlerimi halletmeye gitmiştim. Biraz önce geldim kapanmış. Şarjı çıkarıp açtığımda pil dolu normal çalışıyor şuan. Şarja takınca gene aynı şey oluyor. 

    Problemi yeni yaşamaya başladım. Hatta yeni bir win10 güncellemesi geldi bu güç seçenekleri falan güncellenmiş sanırım. Pil simgesine tıklayınca performans seçenekleri falan ayarlanabiliyor.

    Konuyu donanıma açtık ama problem yazılımsal da olabilir sanki.

    Servisle iletişime geçtim getirin bakalım dediler. Şimdi götürsem 1 ay gidecek bilgisayar. Format yicek, içinde bir sürü program dolu datalar falan var. 

    Servise vermeden sizlere de danışayım dedim. 

     

    Edit: Şarj %94'iken kapandı bilgisayar tekrar prize takıp açtım.

    Macidor tarafından 30/Kas/17 12:02 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    Aynı sorun 1-2 ( Model aynı olmayabilir ) arkadaşımda da olmuştu. Win10 güncellemelerinden sonra oldu. Daha sonra ki güncellemelerde kendi kendine çözüldü olay.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2013
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı

    Aynı sorun 1-2 ( Model aynı olmayabilir ) arkadaşımda da olmuştu. Win10 güncellemelerinden sonra oldu. Daha sonra ki güncellemelerde kendi kendine çözüldü olay.

    Servise vermiyorum o zaman bekleyecez güncelleme gelene kadar :/

Toplam Hit: 1518 Toplam Mesaj: 3
notebook asus notebook şarj problemi win10