Avukat Arkadaşlardan Tavsiye Hk.
-
Arkadaşlar konu Kiracı- Ev sahibi olayı. Avukat arkadaşlardan tavsiye görüş talep ediyorum
Kiracı piyasa şartlarının 4/1 i ödüyor
Tahliye taahhütnamesindeki imzaya itirazı var.
10 sendedir oturuyor.
Uzlazma avukatı ile uzlaşma olmadı.
Şimdi hem imzaya itiraz davası açıldı, hem de kura tespit davası
Bu konunda tavsiyesiniz ne olur.
-
Hocam davaları açmışsın zaten? Kendin mi açtın avukatın mı açtı? İmza ile ilgili rapor aldıktan sonra ilk celsede karara çıkar zaten
-
x mataramasuko bunu yazdı
Hocam davaları açmışsın zaten? Kendin mi açtın avukatın mı açtı? İmza ile ilgili rapor aldıktan sonra ilk celsede karara çıkar zaten
Avukat takip ediyor hocam, ''İmza ile ilgili rapor aldıktan sonra ilk celsede karara çıkar zaten'' tahliye kararı çıkar mı peki ? ya da tahliye kararının çıkması için başka yapabilceğimiz bir şey var mı ki ?
-
2 sene fiks.
-
10 uzama yılı dolduktan sonra bunu takip eden her yeni kira yılının bitiminden en az 3 ay önce kiracıya fesih bildiriminde bulunulabilir
-
x Davos bunu yazdıx mataramasuko bunu yazdı
Avukat takip ediyor hocam, ''İmza ile ilgili rapor aldıktan sonra ilk celsede karara çıkar zaten'' tahliye kararı çıkar mı peki ? ya da tahliye kararının çıkması için başka yapabilceğimiz bir şey var mı ki ?
Tahliye çıkar. Yapabileceğin tek şey bekleyip avukatına güvenmek. Yapmaman gereken şey internette araştırıp avukatına 'avukat bey ben araştırdım şöyle şöyleymiş' demek
-
İmza onunsa zaten sorun yok. Sulh Hukuk Mahkemesi yakında neticelenir. Ayrıca kira parasının tespiti istemli davanız da olumlu olacaktır. Hukuki destek için daima beklerim. Geçmiş olsun.