Backlinker V2.0
-
Blackhat seo uygulamak isteyen webmaster arkadaslarin tam isine yarayacak basit ve sade arayuzlu bir program. hackforums'dan cektim ve hotfile'a upload ettim. Indirdigim yerde virus olmadigina dair bircok kullanicidan Ok almis, bende tarattim kullandim sorun olmadi, ama sizde calistirmadan once taratin derim... Ne yaptigina gelince; sitenizi bir 2000 yakin siteye ekler backlink almanizi saglar...
-
Eger isteyen olursa Bruteforce EVO2 ve XRumer 5.0.12 Palladium Cracked var elimde. Ama bunlari sanal makinada denemeniz onerilir, icinde virus oldugu rapor edilmis...
-
google sistem değiştirmedi mi hocam :) google a laptom yazıyorum dandini bi site çıkıyo.. çok sürmez bu olaylar bence..
bknz: http://googleblog.blogspot.com/2010/06/our-new-search-index-caffeine.html
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------
Eger isteyen olursa Bruteforce EVO2 ve XRumer 5.0.12 Palladium Cracked var elimde. Ama bunlari sanal makinada denemeniz onerilir, icinde virus oldugu rapor edilmis...
-----------------------------Hocam Link alabilir miyim? özellikle de palladium için
Edit: Backlinker i deniyorum şuan ama sadece submitted to denilen yerde sayı artıyo...Onun dışında bi işlem yok...Siteleri görebilsek daha iyi olurdu :D
-
google hepten çorbaya çevirdi işi.
-
Ben de o sitenin yalancisiyim, orda ne gorduysem onu yazdim, kisisel bir eklentim yok olaya. Neden degisen herhangi bir sey yok konusu ise gorev yoneticisinden kontrol edebilirsiniz. Zaten bence esas ozellik basit ve sade olusu. Ve okuduguma gore yeni gelecek guncellemede 100K'ya kadar ulasacak ve iki durumlu olacakmis, Lite ve advanced gibi... Yani kisaca programi calistirin ve gelecek gunler icinde cPanelden gelismeleri izleyin, baska yapacak birsey yok...
-
hep aynı sitelere yüzlerce link eklenio bu yöntemlerle
çöp siteler sitenize yarar sağlamaz ve direk zarar saglar eger program işe yarıyorsa sitenizin sonu sandbox :D
-
aynen artık google backlink vs.. ile siteleri yükseltmez canlı siteleri üste çıkarıyor yapanlarada tavsiyem günde 20 link ekleyin. kasmayın fazla
-
ei işe yarar bu ne için kullanacağını bılırsen çok işinize yararr (: güvenilirliği kötü bir site yenı açılmış ayar oldugunuz sıtenın box a gırmeesı ıcın ıdeal program (:
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------wer kanka
-
abi arada sırada geliyon ama sağlam gelioyn he :))