Bana Taş Gibi Bir Virüs Lazım
-
bana şöyle en iyisinden bir virüs lazım gıcık oldugum bir arkadaş var onun bilgisayara yollucam. bilgisayar kafayı sesin. hard disk dolsun bilgisayarın ekrenı ters dönsün ekran kararsın filan öle eylencelik birşeylerde olsun. maksat gıcıklık olsun anlıycagınız. azıçık gülelim değilmi....
-
şimdi amacın sadece eylenmekmi yoksa harbiden bebenin pc göçsünmü?
Eylence virüsleriyle bunlar yapılır ama ekranı ters çevirecek bir şey bilmiyorum vala yani var ama bir tek ekranı şevirir... -
cigiciginin downloadlarında tıklayınca hdd yi dolduran bişi vardı..
-
Hdd yi dolduran bir şey yapmak çok zor değil.
Basit bir vat dosyasıyla pc her açıldığında birrrrrr sürü dosya oluşturmak çok kolay... -
amaç gülmek yaaaa virüs filoan bahane gülerim komik birşeyler olsun yeter yaaaaaa.....
-
yaaaa güldürecek birşeyler arıyorum... bilgisayara zarar vermesede olur... yaaa bilgisayarla aramda çok fazla bir ara yok bu yüzden bilgisayarı görüyorum... çocuk biraz gıcık bilirsiniz gıcıklar nasıldır... o yüzden söle güzelbir program arıyorum... onu adamın bilgisayara yollucam sonra güldürücü şeyler olucak.. örneğin: ekran ters döner,,, bir yıgın sayfa açılır,,, ekrana metrix teki gibi yazılar gelir... vb. işte böyle güldüren şeyler yaaa bilirsiniz bilgisayarınız formatlanıyor filan böyle şeyler nerden bulabilirim acaba bir yardım edin.
Toplam Hit: 2519 Toplam Mesaj: 6