Batarya Ve Wifi Problemim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba,

LG G2 kullanıyorum alalı 2 ay falan oldu, Geçen haftaya kadar herşey güzeldi telefona Google Fit kurduktan sonra birşey oldu. Eskiden kısık parlaklık + wifi'de 20 dk da falan %2 giderdi. Şimdi %10 - %15 gidiyor. Google Fit'i kaldırdım, Konum vs. kapalı durum çözülmedi. Konuyu gece açıcaktım yatayım sabah açarım dedim, bu seferde wifi problemi çıktı. Modeme bağlantısı 5 Mbps olarak gözüküyor ağı unut vs. yaptım 5'ten yukarı çıkmıyor. 32mbit internet var 2 mbit görüyor. Dün gece herşey wifi falan iyiydi. Orjinal romunu kullanıyorum. Android 5 kurulu ilk kez böyle bişeyle karşılaştım. 

Bataryaya çözüm bulsak yeter aslında wifi o kadarda önemli değil

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Hocalar merhaba,

LG G2 kullanıyorum alalı 2 ay falan oldu, Geçen haftaya kadar herşey güzeldi telefona Google Fit kurduktan sonra birşey oldu. Eskiden kısık parlaklık + wifi'de 20 dk da falan %2 giderdi. Şimdi %10 - %15 gidiyor. Google Fit'i kaldırdım, Konum vs. kapalı durum çözülmedi. Konuyu gece açıcaktım yatayım sabah açarım dedim, bu seferde wifi problemi çıktı. Modeme bağlantısı 5 Mbps olarak gözüküyor ağı unut vs. yaptım 5'ten yukarı çıkmıyor. 32mbit internet var 2 mbit görüyor. Dün gece herşey wifi falan iyiydi. Orjinal romunu kullanıyorum. Android 5 kurulu ilk kez böyle bişeyle karşılaştım. 

Bataryaya çözüm bulsak yeter aslında wifi o kadarda önemli değil

Formatlamayı dene hocam belki ugulama dosya bırakmıştır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Arkadaşın google fit kurmasına vesile olan benim ancak Asus Zenfone 2 kullanıyorum ve %5 kadar en fazla şarj yiyor google fit. Lg de neden böyle bir sorun olduğunu anlayabilmiş değilim. 

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Theholiqan bunu yazdı

Arkadaşın google fit kurmasına vesile olan benim ancak Asus Zenfone 2 kullanıyorum ve %5 kadar en fazla şarj yiyor google fit. Lg de neden böyle bir sorun olduğunu anlayabilmiş değilim. 

Hacı ilginç bi durum, wifi falan sapıttı iyice şimdi batarya kalibrasyonu yapıp hard reset atıcam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

root varsa wakelock detector kur takip et

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector&hl=tr

veya betterbatterystats ama bu paralı

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats&hl=tr

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Root'suz kullanıyorum hocam :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

Root'suz kullanıyorum hocam :/

o zaman kaderine teslim olup yedeklerini al ve formatı bas :D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Sorunu çözdüm, telefonu kapatıp 9 saat sarja, açtıktan sonra 1 saat daha sarjda, kapatip 2 dk bekleyip açıp 1 saat daha şarja takınca kalibre oluyormuş, oldu. 20 dk dir kullaniyorum hala %100

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Sorunu çözdüm, telefonu kapatıp 9 saat sarja, açtıktan sonra 1 saat daha sarjda, kapatip 2 dk bekleyip açıp 1 saat daha şarja takınca kalibre oluyormuş, oldu. 20 dk dir kullaniyorum hala %100

aklımda bulunsun bendede batarya problemi var deneyim hocam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    cache bunu yazdı

Mümkünse telefonla hiç oynama hocam :) dün gündüz yaptım telefon elimde bi halta yaramadı :) Gece yatarken koydum, şuan nazar değmesin şarj %98 :))

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    cache bunu yazdı

Mümkünse telefonla hiç oynama hocam :) dün gündüz yaptım telefon elimde bi halta yaramadı :) Gece yatarken koydum, şuan nazar değmesin şarj %98 :))

tamamdır hocam :)saol

Toplam Hit: 1009 Toplam Mesaj: 11
lg g2