Battlefield 3 Oynarken Ekranda Titreme Var
-
Selam hocalar packard bell viseo 223dxdb model monitör aldım ekran kartımda hd 7870 sapphire vga girişinden dvi dönüştürücüsü ile ekran kartına bağladım battlefield 3 oynarken özellikle koyu renklerde ekranda aşağıdan yukarıya giden çizgiler var. kabloları kontrol ettim değişiklik olmadı. call of oynarken (crackli) bir sıkıntı yok ama orijinal bf3 oynarken ekranda titreme var çözüm önerilerinizi bekliyorum.
-
Çoğu oyunda bende de oluyor.Monitörde DVI girişi olmadığından VGA - DVI çevirici kullanıyorum. İnternetten baktığımda da sorunun bundan kaynakladığını çoğu yerde okudum. Onun için yeni monitör alana kadar devam ediyorum.
-
x SwateR bunu yazdı
Çoğu oyunda bende de oluyor.Monitörde DVI girişi olmadığından VGA - DVI çevirici kullanıyorum. İnternetten baktığımda da sorunun bundan kaynakladığını çoğu yerde okudum. Onun için yeni monitör alana kadar devam ediyorum.
hocam bende vga+dvi giriş var ancak kutudan vga kablosu çıktı ondan onu kullanıyorum. aşağı yukarı aynı kalitedir diye çeviriciyle idare ediyorum dvi kablosu almak çözüm olurmu dersin.