Battlefield 3 Sorun (Ekran)
-
Arkadaşlar oyunu indirdim açmaya çalışıyorum fakat bi garip. Ekran kararıyor yanıp yanıp sönüyor gibi oluyor. sonra oyun başlayınca tam ekran değil pencerede çalışıyor. büyültmeye çalışınca yine yanıp yanıp sönüyor. menü açılıyor fakat fare hareket etmesine ragmen tıklamıyor sadece klavye çalışıyor. bu yüzden ayar değşitiremiyorum. oyun başlıyınca yine tam ekran olmuyor. nedir bu sorun karşılasan varmı çözümünü bilen varmı
Saygılar
Mürit
seadog
-
Bende de aynı sorun oldu, ilk kurduğum zaman problem yoktu sonrasında Comodo Antivirüs ü kurdum. Anlattığınız sorunun birebir aynısını yaşadım. Sizde Comodo mu kullanıyorsunuz?
-
ptchicko bunu yazdı:
-----------------------------Bende de aynı sorun oldu, ilk kurduğum zaman problem yoktu sonrasında Comodo Antivirüs ü kurdum. Anlattığınız sorunun birebir aynısını yaşadım. Sizde Comodo mu kullanıyorsunuz?
-----------------------------
hayır kullanmmıyorum. bilgisayrda yeni 20 günlük driverlarda falan sorun da olmaz -
Driverlardan sorun olabilir ama sn yeniden yükle belkide sistem özelliklerin tutmazdır.En son olarak ekran kartını yeniden güncelleştir.
-
Masaüstündeki simgeye sağ tık - özellikler - uyumluluğu windows 7 yap