BBM İos Veya Android Sistemde Kullanan Var Mı?
-
Beyler merak ettiğim konu bbm kullanımı ios ve android lere de açtı bende hemen bbm indirdim ve mail gelmesini bekliyorum eğer kullanan olduysa aktivasyon maili kaç gün içerisinde geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
-
kurdum. maili yazdim ve kayit oldum. androidde tas gibi calisiyor.
hic beklemedim -
bir kısım mail adresleri daha önceden sisteme girilmişti ön kayıt için. onlar zaten beklemiyorlar. kalanıda artık şansa.
-
beyler konuya yabancıyım biraz açıklarmısınız ?
-
bu bbm in ne özelliği var abi?
yani bbmde şu özellik var bu yüzden kullanıyorum dediğiniz özelliği hangisi
-
herkez soru sormuş , zaten ne özelliği olduğunu görmek için indirdik bakacağız bakalım nasıl birşeymiş bende mail bekleyenler arasındayım.
whatsapp a göre ne var + / - görücez.
-
Twitterda bi ara Türk hatunların %80i BBM PINlerini yazıyorlardı profillerine, şimdi hala devam ediyor mu o furya bilmiyorum. Sırf onun için iPhonedan bb'e dönmeyi düşünmüştüm...
-
sLeymN bunu yazdı
bu bbm in ne özelliği var abi?
yani bbmde şu özellik var bu yüzden kullanıyorum dediğiniz özelliği hangisi
What's app gibi telefon numaranı paylaşmıyorsun. Sana bi pin veriyor. Bu arada ekleyin müridler bbm pin : 7422936C -
yazısma loglarını rim paylaşmıyordu ayrıca rimin sunucuları üzrinden mi devam edecek terorist bir faliyet gibi bir amac veya dusuncemiz yok ancak seni takip eden birinin olmadıgını bilmek güzel olur
-
hala sıra bekliyorum inanılır gibi değil messageMe den hiç bir farkı yok gibime geliyor messageme face ile olan anlaşmasını bozmasa şu anda en çok kullanılan olurdu pin olayı onda da mevcuttu sıra nedir ya? kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz anlamış değilim.