Belgesel Kanallarını Nasıl İzlerim?
-
Hocalar discovery, national geographic, animal planet tarzı belgesel kanallarını smart tv'den nasıl izleyebiliriz?
Uydu alıcısı ile izleyemiyoruz sanırım. Dsmart veya digiturk'ten başka çare yok mudur?
Yoksa dsmart mı digiturk mu dersiniz?
-
tivibu olmazmı
-
wert bunu yazdı
tivibu olmazmı
nasıl olur tivibu smart sadece vestelde
-
server destekli uydu alıcıları var
eternet girişinden bir server aracılığıyla tüm şifreli kanalaarı izliyorsun
çalışma mantığı login olduğun serverdeki bütün yayınları seninle paylaşıyor
arada takılma olasada beleş izlemek ayrı bir zevk veriyor
-
bende normal çanak var ve izliyebiliyoru ama ingilizce veya bulgarca olarak soyleki
uyducuya gittim abi bole bole bana discovery national vb belgesel kanalları lazım dedım adam geldı kumandadan hemen ayarladı
normalde 300 kanal vardı 500 e cıkdı gosterdı burda burda dıye seyredıyorum ama ingilizce turkcesi yok dedi dilersen azerbeycan dilindede varmısa onu ayarlıyamadı
yalnız arada bır uydudan guncelleme yapıcan cunku 2 3 haftada bır sıfrelı kanala gecıyo ve guncellemeyle sıfrelerı acılıyo,
ingilizce biliyosan bence aptır cunki 7 8 tane bılmedıgım belgesel kanalları var ama national tarzı degılde dıscovery tarzı deney felan yapıyolar
-
git al bi digiturk temel paket ve belgesel paketleri. zaten ilk 3 ay belgesel paketini bedava veriyolar 18 tl mi ne aylik toplam. hd buyuk televvizyonun varsa tadindan yenmiyo. dsmarti aklindan bile gecirme
-
tivibu temel paket kullanıyorum natgeoadventure natgeo ve discovery temel pakette açık fakat natgeo wild ,animal planet, discoveryinin diğer 3 kanalı maxi paket dahilinde o yüzden ne yapıyoruz her türkün yaptığı gibi bir bug arıyoruz :))
ve mutlu son.. Tivibu setup boxın ethernetini çıkarıyoruz yarım saat 45 dakika kutuyu internetsiz bırakıyoruz sonra takıyoruz ve hop maxi paket karşınızda :))
-
D-Smart paketleri genelde ucuz. Emin değilim; ancak bizimki aile paketi sanırım. Belgesel kanalları açık. Yani Animal Planer ve de Discovery Channel. Diğerleri farklı bir paket kapsamında ve de 10-20 Tl arası bir fark yaratıyor. :) İlk zaman Digitürk ve de D-Smart alanlarda hepsi açık olmasıda işin kötü tarafı...
-
gittim dsmart hd full paketini aldım aylık anasının şeyi gibi para ödüyorum belgesel kanalları dışında sinema tvlerinde hep aynı filmler dönüyor aq bi işe yarayan belgesel kanalları var onun dışında dsmart fıss bence dreambox bak sen yıllık 70-80 TL ödersin 1 yıl boyunca dreambox ile izlersin rahat rahat...