Bershka'da Çalışan Birine İhtiyacım Var
-
bershka'da deri mont beğendim. Fiyatı 400₺. Oldukça yüksek rakam. Personel indirimi yaptırabileceğim birini arıyorum. Kendisi çalışan yada bu konuda bana yardımcı olabilecek bir tanıdığı olan var mı?
-
Hocam ben bershka dan alış veriş yapıyorum. Ürün ilk geldiğinde kesinlikle alma. 1 ay sonra zaten indirime giriyor. Bir de outlet mağazalarından al. 400 olan o montu 150 civarına alırsın böylece.
Mesela kiğılı de geçen yıl bir mont vardı. ilk mağazaya geldiğinde 900 tl idi. Ben onu 1 ay sonra aldım. 290 tl ye =)
-
hocam eski bi çalışanım sanırım erkekde klasik her sene olan gerçek deri olan montu diyorsun güzel monttur fakat bazen geri dönüşleri iyi olmadığını hatırlıyorum tabi burda yıkama kullanma vs etkileride var müşteri kaynaklı .
ama ne yalan söylim bershkadan bi monta vermem ayrıca opusdeininde dediği doğru fakat eğer dedgim montsa indirime girmiyor .
personel indirimide şöyle oluyor kartla alacaksa persenole ait kendi kartı olması lazım yani kart sahibi personel olmalı .
ama nakitte böyle bişi yok tabi direk aldırtabilirsin.
-
Nakit alırım öyleyse. Evet gerçek deri olan model. Gördüğüm en tarz deri mont. bershka personeli arama çalışmalarımı sürdüreyim
-
internet sitesinde mevcutmu bu mont hocam merak ettimde.