Beyler Bu Laptop Hakkında Fikirlerinize Muhtacım
-
linkteki laptopu almayı düşünüyorum şu an indirimli fiyatı 2.500 tl bugün evkurda sordum taksitli fiyatı 3500 tl e denk geliyor. ama ekran kartının kaç bit olduğunu çözemedim bir türlü? bikaç forumda araştırdım onlarda işin içinden çıkamamışlar. bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi bana? şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
http://www.toshiba-turkey.com/laptops/satellite/satellite-s70-a/satellite-s70-a-11e/
-
Toshibada çözünürlük 1.600 x 90, msi'da 1366x768. Görünürdeki tek fark bu.
O toshiba laptopın fiyatı olması gerektiğinden çok daha fazla. 3.500'e sağlam bi gaming laptop alırsın.
-
x pcdoktor636 bunu yazdı
Toshibada çözünürlük 1.600 x 90, msi'da 1366x768. Görünürdeki tek fark bu.
O toshiba laptopın fiyatı olması gerektiğinden çok daha fazla. 3.500'e sağlam bi gaming laptop alırsın.
hacı bi tane önerebilir misin sağlam bi gaming laptop?
-
Kullanım amacın, maksimum fiyat limitin, beklentilerin vs. gibi kriterlere göre değişir o hocam.
Oturup oyun oynayacağım diyorsan g serisi bir laptop alacaksın, taşıması diğerlerine göre biraz daha zor olabilir belki ( Ki ben öyle düşünmüyorum, 40 liraya alacağın yükü sırtına eşit dağıtan kaliteli bir çanta ile böyle bir sorunun olmaz). Ayrıca temiz bir 2. el düşünürmüsün bu da önemli. Bu segmentte alıyorsan 2. el düşün derim bence, 670m yerine 680m alabilirsin böylece.
-
LENOVA Y510p al bak keyfine hocam napıcan toshibayı falan
-
x pcdoktor636 bunu yazdı
Kullanım amacın, maksimum fiyat limitin, beklentilerin vs. gibi kriterlere göre değişir o hocam.
Oturup oyun oynayacağım diyorsan g serisi bir laptop alacaksın, taşıması diğerlerine göre biraz daha zor olabilir belki ( Ki ben öyle düşünmüyorum, 40 liraya alacağın yükü sırtına eşit dağıtan kaliteli bir çanta ile böyle bir sorunun olmaz). Ayrıca temiz bir 2. el düşünürmüsün bu da önemli. Bu segmentte alıyorsan 2. el düşün derim bence, 670m yerine 680m alabilirsin böylece.
amacım hayvan gibi oyun oynamak hacı... haa dicenki git o zaman masaüstü al.. haklısın da.. ama iş icabıda sağa sola götürmem gerekiyor maalesef. o yüzden laptopu tercih ediyorum mecburen... fiyat limitim max 2500 tl. önerebileceğin bi alet varsa talibim hocam.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-1-aylik-canavar-139391457/detay
Bu ürünlere bakabilirsin hocam.
Msi ge70, gt60 (670m veya o ayarda ekran kartı olanlardan) modellere bakabilirsin.
-
tasiycaksan ki sarj kablosunuda götürcegini düsünürsek hatiri sayilir bir kilosu olucaktir zaten hayvan gibi birsey masallah