Bildiğiniz Python Ve Django Öğrenebileceğim Türkçe Kaynak
-
Başlıkta yazdığım gibi müridler türkçe kaynak bilen var mıdır ingilizce olmadığı için zorluk çekiyorum django ile proje yapmak istiyorum
-
İşin zor
-
1234567B bunu yazdı
İşin zor
Fark ettim usta fakat var mıdır bir fikrin ve ya python değil de öğrenmemi önerebileceğin şu an sadece bir dil çalışmak istiyorum html-css var
-
uzengil bunu yazdı1234567B bunu yazdı
İşin zor
Fark ettim usta fakat var mıdır bir fikrin ve ya python değil de öğrenmemi önerebileceğin şu an sadece bir dil çalışmak istiyorum html-css var
İşin zor derken kastettiğim, Türkçe kaynak sıkıntısıydı. En azından basit dille yazılmış blogları takip edecek kadar ingilizce öğrenmeni tavsiye ederim. Öğrenmek istediğin şeyde daha çabuk ilerlersin.
-
istihza.com
-
-
-
1. python bilmeden django yazılmaz fakat django ile basit şeyler yapabilmek için çok az python bilgisine ihtiyacın olur. direk django öğrenmeye başlayabilirsin zaten onu öğrendikçe gerekli pythonu da öğrenirsin daha sonra gerektikçe python bilgini geliştirirsin.
2. bu tarz birşeyi öğrenmeye kalkacaksan ingilizce kaynaklardan yapmanı tavsiye ederim. türkçe kaynaklar çok kısıtlı ve bir sorun çıktığında da bu sorunun çözümünü türkçe bulman pek mümkün değil yine ingilizce kaynaklara/sitelere bakman gerekecek.
3. şu an ingilizcem yeterli değil türkçe başlayayım dersen http://www.idefix.com/kitap/django-mustafa-baser/tanim.asp?sid=OQFCL6MHX32LQUJYWSSU şu kitaptan edinebilirsin. ama bu arada ingilizceni de geliştirmeni tavsiye ederim. bu işi yapacaksan ingilizce şart.
-
Bu konuda bildiğim tek türkçe kaynak Daft ;)