Bilgisayar Hiç Açılmıyor
-
Beyler bayanlar kolay gelsin , sorun başlıkta belirtildiği gibi. Bizim müridler bilir dedim, canavar gibi çalışan bilgisayarım açılmamaya başladı.
Burada olayı ekran kartı işlemcisi üzerindeyken deniyorum ama bütün bunları söktüğümde de aynı durum nüks etti.
Anlaşılır olsun diye videoya aldım:
-
anakarta elektirik geliyor fan çalışıyor ekran kartını çıkart on borttan açmayı dene dostum olmadı ramleri çıkar bi tak bakalım yerini değiştir.. öncelik sırasını değiştirebilirisin..
-
Kardeşim ramler zaten takılı değil orada ,hepsini çıkartıp da denediğimi de yazdım, ara ara kasadan elektrik çarpıyor kaçak mı var kısa devre mi yapıyor bi halt anlamadım :(
-
bois pilini çıkartıp takmayı deneyebilirsin o da işe yaramazsa.. komple sök işlemci dahill biraz bekle tekrar bağla bende işe yaramıştı
-
x KafirImam bunu yazdı
Kardeşim ramler zaten takılı değil orada ,hepsini çıkartıp da denediğimi de yazdım, ara ara kasadan elektrik çarpıyor kaçak mı var kısa devre mi yapıyor bi halt anlamadım :(
kısa devre yaptır hiç bir şey sonuç vermezsse...
-
Power supply anakartın çalışması power supplyin çalıştığı anlamına gelmez. Bence başka power tak düzelir.
-
komple söküp beklemek de işe yaramadı bilmediğin bir şey de yapmak istemiyorum yarın bilgisayarcıya götüreceğim artık bu gece de başka bi öneri çıkmazsa
-
POWWER supply
-
Videoyu şimdi izledim hocam bu powersupp dan da olabiliyor veya power tuşunun kablosunda sorun olabiliyor o kabloyu çıkart oraya tornavida uucu ile dokun
-
onboard ekran karti varsa pci i cikar onu kullan birde bios pilini cikar pl yuvalarini pc kapali iken birbirine degdir içindeki enerji boaşlsın sonra çalıştır dit dit yada diit gibi sesler geliyor mu ramlari cıkar birde oyle dene ditt gibi ses gelirse ana kart saglam gelmezse ana kart gitmiştir asus da genelede olur anakart sorunu