Bilgisayar Oyun Oynarken Kendi Kendine Kapanıyor
-
neden olabilir.. ısınmadan yada bataryadan olabilirmi bir türlü düzeltemedim yardımcı olursanır sevinirim
-
büyük ihtimal ısınmadır. fanı falan kontrol et.
-
ısınmdan değil bence sadece oyunlarda kapanıyor
-
flybatwin bunu yazdı
ısınmdan değil bence sadece oyunlarda kapanıyor
tmm işte o ısınmadan oluyor. macunları değiştir biraz daha iyi olur ama kapanma yaşayabilirsin yinede. heatsink değiştirmeni öneririm problemi çözer ama tabi oyun oynadığından 2-3ay sonra tekrar aynı durumu yaşayabilirsin
-
ısınmadan, laptop ise tozunu al altına bi tane soğutucu koy sıkıntı çıkarmaz bir daha, masaüstü ise tozunu al macun yenile fanlarını daha iyileriyle değiştir
Lotus tarafından 24/Haz/13 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
En basit sorun anlama ve çözüm yolunu anlatıyorum laptopun altından yanı hava gırısınden ışık tut ızgara kısmından yanı hava çıkışından içeri bak ışığı goremıosan toz bağlamıştır ıcını. Çözümü ışık tuttuğun yerden elektrık süpürgesini daya çek Bi yandanda diğer taraftan üfle ışığı görürsen problem çözülmüştür :)
-
Elektrik süpürgesi ile tozu pisliği temizle. Muhtemelen sıkıntı oradan kaynaklı. Hatta %99 ihtimalle tozdan kaynaklı. :) Elektrik süpürgesi biraz zor iş görür ancak olmazsa, bir yerden bir kompresör bul ya da makinenin içini açıp güzelce ciğerlerinle temizle. İçini açmak daha iyi tabi ama geri toplayabilirsen...
-
''Sistem hatalarında otomatik başlatmayı devre dışı bırak'' seçeneğini iptal et.Oyunda iken mavi ekran verecektir.Daha sonra hata kodu ile çözümünü ararsın.Tabii sorun ısınma değilse.
-
CanisMajoris bunu yazdı
Elektrik süpürgesi ile tozu pisliği temizle. Muhtemelen sıkıntı oradan kaynaklı. Hatta %99 ihtimalle tozdan kaynaklı. :) Elektrik süpürgesi biraz zor iş görür ancak olmazsa, bir yerden bir kompresör bul ya da makinenin içini açıp güzelce ciğerlerinle temizle. İçini açmak daha iyi tabi ama geri toplayabilirsen...
dediğin gibi yaptım düzeldi