Bilgisayar Ve Telefonda Aynı Mouse Kullanmak?
-
Merhaba gençler. Şimdi yapmak istediğim bilgisayar kullanırken bazen şarjda vs olan telefonu elime almayıp mouse ile kontrol etmek. Logitech dual farelerden denedim. wifi ve bluetooth arasında değiştimek zor oluyor. Bluetootha geçirmek için mouse altta tuşa basmak, telefondan bluetooth ile aramak gerekiyor her seferinde. İş bilgisayarı olduğu için telefon ekranı yansıtmak vs ile uğraşamıyorum. Telefon android olduğu için mouse ile kontrolü kolay ve keyfli oluyor.
Kısaca pcdeki mouse ile telefon ekran yansıtma yapmadan direkt telefon üzerinde kontrol edebileceğim bir yöntem var mı? Pcde mouse kullanır iken kolayca telefonu kontrol edip sonra pcye dönmek istiyorum.
Umarım meramımı anlatabildim :)
-
bunun için fare var kendim kullanıyorum logi m590 işini görecektir
-
MX master 3s kullanıyorum anında geçiyor cihazlar arası.
-
Ben olsam yatirim yapmak yerine scrcpy kullanırdım. Sadece usb kablosu ve usb debuggingin açılıp o pcye izin verilmesi yeterli.
-
hocam ben bu ürünü kullanıyorum telefon tablet pc arasında şıkır şıkır çalışıyor. düğmesi de hemen elinin altında basıyon geçiyor :)
https://www.hepsiburada.com/logitech-m720-triathlon-kablosuz-mouse-910-004791-pm-HB00000226OP
-
Weldox bunu yazdı
MX master 3s kullanıyorum anında geçiyor cihazlar arası.
bende mx master1 ve mx master 3 var
1 de zaten yok flow özelliği
3te mac-windows vs problem olmuyor oku sağdaki bilgisayara geçince ona bağlanıyor soldakine geçince ona bağlanıyor problem yok fakat telefonda bunu nasıl yapioz
-
Cevaplar icin tesekkur ederim. Is guce daldim konuyu unuttum
Sanirim benim telefonda sikinti var. M560 kullaniyorum. Bahsettigim amac icin almistim ama dugme altta onu gectim dugmeye basik tutmak lazim onu da gectim telefondan bluetootha girip m560a tiklasam bile baglaniyor diyip bekliyor. Unut deyip yeniden taratirsam ancak oyle baglaniyor.
Sanirim sizin tek tikla kullandiginiz pcden mac e falan.
Yine yazdiginiz diger mouse larda da ayni sorunu yasarim diye dusunuyorum.
Pc ve telefon arasinda benim dedigim gibi kullanan var mi?