folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayarda Bulunan Tüm Fontları Silmek

Bilgisayarda Bulunan Tüm Fontları Silmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Bilgisayardaki tüm fontları silersem sistemin çalışması açısından bir sıkıntı olur mu? Bir sürü gereksiz fontla beraber geliyor win10, sistemle beraber gelen times new roman ve arial dışındaki tüm fontları silmek istiyorum, kendi yükleyeceğim birkaç font (open sans, montserrat vs) ve sistemle gelen times new roman ve arial'in kalmasını istiyorum yani. Peki bu durumda windowsun çalışmasında bir bozukluk olur mu? ya da hangi fontları tutmam gerekir bozukluk olmaması için? fonts klasörünün için 8sf5sd8 vs gibi birçok font dosyası bulunuyor onları silsem sıkıntı olur mu? teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

win 10 ile gelen okadar gereksiz şey varken fontlara mı takıldın hocam :) 

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ilteris bunu yazdı

win 10 ile gelen okadar gereksiz şey varken fontlara mı takıldın hocam :) 

fontlarla çok işim oluyor hocam her seferin bir ton gereksiz font içinden aradıklarımı bulmak zor oluyor haliyle :d

visualeffects tarafından 26/Şub/18 15:55 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Windows un kullanmak zorunda kaldığı bir kaç font dışındaki tüm fontları silebilirsin.

Fonts klasöründe çok az sayıda font olması sistem açısından sıkıntı çıkarmaz.

Sadece bazı belgeleri açtığın zaman sistemde bulunamayan font uyarısı alırsın o kadar.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 1545 Toplam Mesaj: 4
win 10 font silmek