folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bilgisayarını Değiştirme Vaktinin Geldiğini Anlamanın 11 Yolu

Bilgisayarını Değiştirme Vaktinin Geldiğini Anlamanın 11 Yolu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hayatımızın neredeyse en odak noktasında bilgisayarlarımız var. Bu durumun böyle olduğunu biliyor olacaklar ki zaman geçtikçe şımarıp hayatı bize zindan etmeye karar veriyorlar.

Yok ben şarj aletim takılı olmadan yaşayamam, yok eğer o oyunu açarsan kitlenir kalırım gibi tripler atarak „artık yollarımızı ayıralım” demenizi bekliyorlar gibi.

Özellikle de şu anlarda;

1. Tam en yakışıklı/güzel fotoğrafını piyasaya sürüp hoşlantılı olduğun kişiyle şekil yapacakken fotoğrafın yüklenmesi saatler sürdüğünde 

BreakfastClub

2. Online okeyde tam okey taşı ile bitirip sanal olarak ıstakayı devirecekken, yavaşlıktan dolayı taşı sürükleyemeyip oyundan atıldığınızda

forpojq

3. Normalde bile yavaş çalışıyorken özellikle acil işiniz olduğu zamanlarda laptopınızın bunu inceden sezip size resmen meydan okuduğu anlarda

broken-laptop

Ooo sahibin acil işi varmış, hemen mail atması gerekiyormuş, iyisi mi mouse u bile kıpırdattırmayayım!

4. Aşırı ısınmadan kaynaklı bacaklarda 2. derece deri yanığı oluştuğunda

ekran_resmi_2015-06-20_15.31.49

5. Bilgisayarın açma tuşuna basıp, çay demleyip geri geldiğinizde ve bilgisayarınızın hala açılmadığını gördüğünüzde

johnny-depp-at-laptop

6. Photoshop açmaya hiç gerek yok, bilgisayar donuyor diyip fotoğraflarınızı düzeltme işlerini Paint’te yapmaya karar verdğiniz anlarda

ekran_resmi_2015-06-20_15.37.21

7. Bilgisayarınızı yormamak için tercih ettiğiniz oyunlar genelde bunlarsa;

mayin-tarlasi--i132610 number_munchers

8. Alfabede 29 harf varken klavyenizde yalnızca 23 adet harf kaldıysa

foto_soporte

-Kusura bakma bende ” ” tuşu çalışmıyor da, yanlış yazdım. Hangi tuş olduğunu da yazamıyorum şu an, 27. harfi alfabenin

9. Şarj aletini prizden çektiğiniz anda kapanıyorsa

Crying

Çekme o fişi , çekmeeeeeeğğğğğğ!!!! (yetişemedi)

10. Bilgisayarınızın çıkardığı sesler matkap sesini bile bastırıyorsa

Strange-and-Funny-People-35

Bilgisayarın sesini duymamak için hoparlörlerin gücüne sığınmak

11. Bir de kafasına göre en olmadık zamanlarda kendi kendine kapanmaya bayılıyorsa

14kxqnk.gif

Sabah sabah buldum paylasiyim dedim :)

kaynak : http://iq.intel.com.tr/bilgisayarini-degistirme-vaktinin-geldigini-anlamanin-11-yolu/#0xid-558858a68a7ea9ee157bd894-54db2d4190fc595d0138eb46

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu nasıl konu la,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Maddelerin pek çoğu kullanım hatası. :) 8gb ram i7 işlemcili yeni bilgisayarları bile maddelerdeki hale getirmeyi başaran insanlar var. Isınma temizlik ve macun yenilenme ile çözülebiliyor. Seste keza aynı şekilde. Windows gibi bir işletim sistemini dahi kullanamayan insanlara istersen süperbilgisayar ver o bilgisayar dahi kastırılır.

Pentium işlemciniz, 1gb raminiz yoksa ortalama günlük işlerinizi her bilgisayarda halledebilirsiniz. 

Austen tarafından 23/Haz/15 11:52 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

10. maddedeki adam fan sesini bastırmak için değil csde ses kasmak için öyle yapmış. belli ki kulaklığı yok adamın :D

DadasAdam tarafından 23/Haz/15 12:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

güzelmişşş :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bu nedir ya nasıl konu bu  

bychaos tarafından 24/Haz/15 12:07 tarihinde düzenlenmiştir

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 865 Toplam Mesaj: 6
bilgisayar