Bir Botnet Saldırısına Ortak Olmuşum?
-
Selamlar müridler ve mürideler,
Sabah bağlanmaya çalıştığım tahribat.com sürekli 404 hatası veriyordu, sonra vtunnel'dan denedim ve karşıma şöyle bir şey çıktı:
http://imageshack.us/photo/my-images/834/tahribat.jpg/
bunun olayı nedir ne yapmak lazım?..
-
Bende ip değiştirme programıkullandığımda benzeri hatalar alıyorum eğer hide ip gibi programlar kullanıyorsan kapatıp tekrar dene.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
Bende ip değiştirme programıkullandığımda benzeri hatalar alıyorum eğer hide ip gibi programlar kullanıyorsan kapatıp tekrar dene.
-----------------------------yok hocam kullanmıyorum, kullandığım diğer bu hatayı verdirebilecek programları da yıllardır kullanıyorum ama ilk defa böyle bi hata alıyorum..
-
cloudflare koruması hocam, sunucunun firewall için geliştirdiği bi yöntem, senlik bi durum değil, nadirde olsa oluyor bazen bendede.
tor vs. kullanırken oluyor genelde.
-
eXceptioN bunu yazdı:
cloudflare koruması hocam, sunucunun firewall için geliştirdiği bi yöntem, senlik bi durum değil, nadirde olsa oluyor bazen bendede.
-----------------------------hocam korktum ya dikkat de ediyorum ama bir yerlerden bir şey mi kaptım falan diye.. şu anda hala bağlanamıyorum kendi bilgisayarımdan, arkadaşın bilgisayarındayım..
-
drunkpilot bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------hocam korktum ya dikkat de ediyorum ama bir yerlerden bir şey mi kaptım falan diye.. şu anda hala bağlanamıyorum kendi bilgisayarımdan, arkadaşın bilgisayarındayım..
-----------------------------anladım, korkmanı gerektirecek birşey yok hocam, son zamanlarda moda oldu bu cloudflare sistemi.
-
eXceptioN bunu yazdı:
drunkpilot bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------anladım, korkmanı gerektirecek birşey yok hocam, son zamanlarda moda oldu bu cloudflare sistemi.
-----------------------------sağol hocam içimi rahatlattın..
-
sen yine de sisteminde virüs olmadığına emin ol.
-
bilgisayarının temiz olduguna emin ol
cookieleri temizle
başka browserdan dene
ip dinamikse modeme reset atıp bi ip yi yenile
eğer hala giremiyorsan ve ip sabit ise destege mail at sanırım hallederler.