folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bir Sitede Birden Fazla Reklam Ve Gösterim Başına Ödeme Yapan Firmalar Hk.

Bir Sitede Birden Fazla Reklam Ve Gösterim Başına Ödeme Yapan Firmalar Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar az önce aklıma güzel bir fikir geldi, bilgilerim yanlış olabilir düzeltirseniz sevinirim. Sanırım adcash tarzı siteler siteye giren kişi reklama tıklamasa bile 1000 gösterim başına 1$'a yakın para veriyor. Bu tarz 10 adet site bulunup tek bir siteye 10 adet reklam ekleyerek. 1000 gösterim ile 10$ kazanmamız mümkünmü? Bir tek senmi akıllısın muabbeti yapmayın lütfen aklıma geldi olursa güzel kazanılır, bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. 

Edit: Google'nin çok reklam olan sitelere sıralama düşürdüğünü duydum bu konu doğru mu? Doğru olsa bile 1000 gösterime 10$ için değer. Bu tarz reklam sitelerine örnek verirseniz sevinirim.

S0KR4T3S tarafından 09/Haz/15 14:16 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tekil gösterimdir hocam o, çoğul değil. Ip başına yani. Googleda da sayfa başına 3-4 reklam sanırım limit

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ayrıca direk tekil hiti saymaz o tarz siteler havuz sistemi vardır. 1k tekil hit alırsan 500-600 sayarsa öp başına koy derim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bence o şekil yapacağımıza kendimize bir ağ yapalım. Reklamı olan siteleri hergün düzenli ziyaret edelim. Facebook sayfası olanlar birbirlerinin linklerini sayfalarında ve duvarlarında paylaşsın. Böylece organik hitler ile google dan güzel gelirler kazanılabilir diye düşündüm. hem seo açısından uygun olur bu durum. Ben geçenlerde botnet ile düşündüm bu olayı. hani elinde imkanı olan bir kaç kişi var ise ortak olarak bir botnet alır hergün 5k-10k tekil atarız siteye... 

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Bu gerçekten çok mantıklı bi olay bi siteye 1-2 reklam koyacağına 10 tane koy 1k hite 10k hit parası al, birisi bu işin oluruyla ilgili bişeyler söylerse takipteyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

bence o şekil yapacağımıza kendimize bir ağ yapalım. Reklamı olan siteleri hergün düzenli ziyaret edelim. Facebook sayfası olanlar birbirlerinin linklerini sayfalarında ve duvarlarında paylaşsın. Böylece organik hitler ile google dan güzel gelirler kazanılabilir diye düşündüm. hem seo açısından uygun olur bu durum. Ben geçenlerde botnet ile düşündüm bu olayı. hani elinde imkanı olan bir kaç kişi var ise ortak olarak bir botnet alır hergün 5k-10k tekil atarız siteye... 

bu olayı yapabilirsek eğer muhteşem ötesi olur. Google adsense için düşünmüştüm bende bunu. Zamanında bu şekilde çok fena para kazananlar var kendi aralarında ağ kurup. Fakat herkeste adsense yok. Siteye popup reklam şeklinde reklam veren şirketlerden ( ki herkese veriyorlar bunlar reklamı üye oluyorsun kod veriyorlar vs. ) reklamı alıp kendi aramızda güzel bir sistem oluşturarak güzel gelirler elde edebiliriz. 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Bir de konuyu gizli yapabilirsek iyi olur. Reklam veren firmalar illaki takip ediyordur güncel forumları.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 7
cpm siteler