Bir Yol...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar izmirdeki bi askeri okulu kazandım.siz ne dersiniz.gidiyim mi yksa bidahaki sene ÖSS de şansımı deniyimmi??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    kardeş eğer içinde gitmek varsa git.. ama yok ben başka bölüm istiyorum diyorsan şunu hatırlatayım.. bi dahaki sınavlara üniversiteli öğrenciler yoğunlukta girecek ;)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    git git git seviyosan kesinlikle g it derim :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

askerlik yangelip yatma yeri değildir (RTE) :))

ben git derim en azından okulu bitirdiğinde iş arama olayın olmuyoo.....

imza mimza yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hemen git demeyle olmuyor... eğer seviyorsan git...

geçen haftalarda bi eleman 2 yıllık astsubaylıktan ayrılmak istiyorum diyordu... sıkıntıdan....

sürekli askeriyede kalacaksın... sabırlı birisi isen git.. disiplin şart....anlaşma ile ilgili maddeleri iyice düşünmelisin sonuçları vs... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

aynı dert bende de var anasını satayım.evdekiler tutturdu hazır meslek 20 yılda emeklilik falan filan ama o disipline gelebilmek mesele abi.iyi düşün ona göre karar ver.sonradan ayrılmak istersen evini falan satarsın tazminatı ödemek için.evdekiler çok istemese ben hayatta düşünmem gitmeyi.ben 35-40 yaşına gelince kalkıpta 20 yaşındaki bi veled den emir alamam.sende alamazsan hiç gitme derim :) ama alırım diyorsan çok kral meslek diyorlar :)

myö dimi? hangi bölüm?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    TEK YOL DEVRİM OLM :p bırak o yolları sen (eğlence amaçlı-siyaset yok ) :P
Toplam Hit: 1250 Toplam Mesaj: 7