Birine Sms Atmam Gerekiyor
-
Arkadaslar bi arkadaşa doğum günü mesaja atacağım fakat kendi numaramdan atmak istemiyorum , sebebi ni söylemek te istemiyorum :))
Artık vaziyette kartı olan , net ten sms gönderme imkanı olan vs vs arkadaşlardan biri yardımcı olursa sevinirim
-
ankesörlerden sms atılabiliyor. 5 liraya bir ankesör kartı al. smsi at yoluna devam et.
-
Hocam esasında sms atanın numarasını istediğimiz numara gitme yada isim yazma olayından olsa daha makbule geçer benim.için. tabi bahsettiğiniz olayda olabilir , kimseden ses çıkmazsa onu yaparız artık
-
http://smsglobal.com
Bir ara ilk kayıt olduğunda 3-4 mesajlik bir kredi veriyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum hocam bir dene istersen başlıklı sms atmana yardimci olabilir.
Edit // olmadı paypalla kredi yukleyebilecegin bir başlıklı sms sitesi bulursan pm at ben sana kredi yükleyim.
-_-xLn-_- tarafından 20/Ara/14 08:58 tarihinde düzenlenmiştir -
yaz buraya metni ve numarayı atan biri çıkar
-
paylaşim bakalım kaç saat dayanıcak site :
mfreesms.com
-
Eyvallah arkadaslar hallettim , sağolun
-
genelde netten bedava sms atma siteleri bulabilirsin ama unutma kimesaj atacağın numara karşıdaki sisteme kaydedilecek ve reklam mesajları gidecek. Geneli böyle çalışır kimse bedava babasının hayrına sms attırmaz yani