Blackberry Bold 9780 Vs HTC Desire S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakMakar
    BurakMakar's avatar
    Erkek

Selamün Aleyküm

Bugün Yeni Bir Telefon Alıyorum , Bu İki Telefon Arasında Kaldım.. Lütfen Bi Cevap Verin..

9780'in Kullanışlılığını Çok Duydum , Desire S'de Android'le Gerçekten Göz Dolduruyor .. Acaba Ne Öneriyorsunuz..

9780 Kullanan kişiler acaba telefonu biraz anlatabilirmi.. Msjlaşma ve kullanışlılık konusunda..

Teşekkürler.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Desire S çok büyük :S

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakMakar
    BurakMakar's avatar
    Erkek

teşekkür ederim.. başka cevap? 9780 hakkında biraz yorum.. arkadaşlar 2-3 saat içinde almaya çıkıcam.. ilgi flütfen..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Bold al güzel kardeşim.pişman olmazsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Bold sağlam ama param olsa direk bir HD Desire alırdım amk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

alabiliyorsan desire S tabikide hocam büyük değil gayet normal boyutu..Blackberry ile karşılaştırman yanlış bu telefonu...Ha dersen dokunmatik ekranda zorlanırım yazmaya Desire S de alışırsın.Çevirirsin ekranı öyle yazarsın kocaman oluyo tuşlar.Ki desire S blackberry yi havada karada geçer donanımı özellikleri filan.

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakMakar
    BurakMakar's avatar
    Erkek

yorumlar için teşekkürler.. desire S i hiç görmedim bilmiyorum ama dün vodafone'da HD ye baktım.. gerçekten insan cebi için yaratılmamış.. param olsa almam.. yorumlar?????

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3431&idPhone2=3776 ve kendi yorumum:desire s alman yönünde.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Merhaba sanırım bu sitede sayılı iki telefona sahip olanlardan biriyim.

Öncelikle 3 hafta önce desireyi sattım, bunun sebebi arabanın altına koyabileceğim kadar büyük bir takoz olması.

2. sebebi ise andorid işletim sistemi, nedir bu işletim sistemi ? kişiselleştirebilir, uygulamalar geliştirilebilir bir sistem ancak ben programlamadan anlamdıgım için aşırı zor geldi kullanımı.

Bi c++ java sharp bilmiyorsan andorid senin neyine dedirtti bana telefon. 

Ayrıca çok yavaş, 1-2 gb müzik ve resim ile doldurduktan sonra galeriyi bile açamaz oldum, illet getirtti.

Avantajları, kimsede yok, bakın ben andorid kullanıyorum şöle böle diye hava atabiliyorum. İnternette gezinme açısından ekranı büyük ama laptoptan surf yaparım telefondan degil ben.

Blackberry ise zaten, anlatmaya gerek duymuyorum bile. Bis olsun, 7/24 açık twitter, msn, facebook, myspace, bbm olsun ve bunların hepsi 7/24 açıkken pili 50 saat gidiyor...

yane 3 gün boyunca durmadna internette durabiliyorsun ki telefonun özelliği bu.

Blackberry messenger özelligi sadece blackberrysi olanlarda kullanabildigin bir messenger ve gerçekten havalı :)

Kapağın deri olması ise ayrı bir avantaj.. Ayrıca çok şık duruyor ben siyah aldım gerçekten güzel..

Sorun varsa 2 telefon hakkında anlatabilirim.

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celebi
    celebi's avatar
    Erkek
    Syntr nin dediklerine katilmiyorum.desire s derim
Toplam Hit: 1889 Toplam Mesaj: 10