Boyaya Pütürlüğü Nasıl Veririm
-
Resimdeki göründüğü gibi dökümün üzerine boya uygulandıgında yüzeyi pütürlü duruyor içine katkı olarak ne koyuyorlar
boya+dondurucu+pütürlük veren madde bu üç karışımı elde etmem lazım
-
boyayı donduran harter dir pütürlük boyayı atış şekliyle olur bir sürü atış şekli var portakallı atarsan bu şekli elde edersin onun haricinde pütürlü boyalar var zatende bu resimdeki ne boru mu amk
-
DaveReed bunu yazdı
boyayı donduran harter dir pütürlük boyayı atış şekliyle olur bir sürü atış şekli var portakallı atarsan bu şekli elde edersin onun haricinde pütürlü boyalar var zatende bu resimdeki ne boru mu amk
Boru değil duvara monte edilmesi için vidası var. Tahminim lavabodan yana kullanıyorum :D Daha yakın geliyor en azından. Yada dekoratif bişey olabilir.
-
bu gördüğünüz şey bi tür para basma makinasının parçası tamamını gösteremiyorum sakıncası var ruslar bununla 2. dünya savaşında alman markı basmış almanya ekonomisine zarar vermek için kullanmış bu ne merak yaw
-
Metalin boya tutması için kumlandığını bilmiyorsun o zaman...
-
boya tutuyor ama düz bi katman oluşuyor pütür olması lazım.
Cia tarafından 11/Kas/13 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Cia bunu yazdı
bu gördüğünüz şey bi tür para basma makinasının parçası tamamını gösteremiyorum sakıncası var ruslar bununla 2. dünya savaşında alman markı basmış almanya ekonomisine zarar vermek için kullanmış bu ne merak yaw
hareketli çanak mı la :D
bknz : the counterfeiters
-
hacı yazdık ya işte daha neyini soruyon parçayı götürcen bi oto boyacısına yazdığım şekilde söylersen o anlar 2 dk da atar boyayı ayrıca ne için kullanıldığını sormadıkki amk öyle bir çekmişsinki resmi ne olduğu belli değil :)
-
Boya yapacağın ruloda bir üçkağıt yapılabilir bence.
-
Resimdeki Ral 7035 elektrostatik pütürlü toz boyaya benziyor.