folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Boyaya Pütürlüğü Nasıl Veririm

Boyaya Pütürlüğü Nasıl Veririm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Resimdeki göründüğü gibi dökümün üzerine boya uygulandıgında yüzeyi pütürlü duruyor içine katkı olarak ne koyuyorlar

boya+dondurucu+pütürlük veren madde bu üç karışımı elde etmem lazım

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

boyayı donduran harter dir pütürlük boyayı atış şekliyle olur bir sürü atış şekli var portakallı atarsan bu şekli elde edersin onun haricinde pütürlü boyalar var zatende bu resimdeki ne boru mu amk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    DaveReed bunu yazdı

boyayı donduran harter dir pütürlük boyayı atış şekliyle olur bir sürü atış şekli var portakallı atarsan bu şekli elde edersin onun haricinde pütürlü boyalar var zatende bu resimdeki ne boru mu amk

Boru değil duvara monte edilmesi için vidası var. Tahminim lavabodan yana kullanıyorum :D Daha yakın geliyor en azından. Yada dekoratif bişey olabilir.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bu gördüğünüz şey bi tür para basma makinasının parçası tamamını gösteremiyorum sakıncası var ruslar bununla 2. dünya savaşında alman markı basmış almanya ekonomisine zarar vermek için kullanmış bu ne merak yaw

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Metalin boya tutması için kumlandığını bilmiyorsun o zaman...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

boya tutuyor ama düz bi katman oluşuyor pütür olması lazım.

Cia tarafından 11/Kas/13 11:58 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı

bu gördüğünüz şey bi tür para basma makinasının parçası tamamını gösteremiyorum sakıncası var ruslar bununla 2. dünya savaşında alman markı basmış almanya ekonomisine zarar vermek için kullanmış bu ne merak yaw

hareketli çanak mı la :D

bknz : the counterfeiters

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hacı yazdık ya işte daha neyini soruyon parçayı götürcen bi oto boyacısına yazdığım şekilde söylersen o anlar 2 dk da atar boyayı ayrıca ne için kullanıldığını sormadıkki amk öyle bir çekmişsinki resmi ne olduğu belli değil :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Boya yapacağın ruloda bir üçkağıt yapılabilir bence.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Resimdeki  Ral 7035 elektrostatik pütürlü toz boyaya benziyor.

Toplam Hit: 3582 Toplam Mesaj: 10