folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bu Filmlerin Müziklerini Arıyorum.

Bu Filmlerin Müziklerini Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

1. Oldboy (hiçbir yerde bulamadım) 2004 Cannes Ödüllü Kore Filmi

2. Breve Heart

3. Mavi Ay  (eski dizi) bu çok eski... yaşlanıyoruz öleceğiz kendime çok üzülüyorum a.q.

4. Topgun

Arkadaşlar bunların soundtracklerini mp3 formatında arıyorum, tek tek olursa işime yaramıyor.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HACI MAVİ ay eski türk filmi müziği olan mı öyle bi eserde fon müzik var insan böyle hafifliyor dinlerken

breveheart 3 tane eseri var diğerlerini şimdilik bilmiyorum zamanla bakarız google arasaydın ya

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bunu bulamdıldım bı tek =) baya eskı seyler ıstıon galıba hocam :p

oldboy

1. Look Who's Talking
    2. Somwhere in the Night
    3. Count of Monte Cristo
    4. Jailhouse Rock
    5. In a Lonely Place
    6. It's Alive!
    7. Searchers
    8. Look Back in Anger
    9. Four Seasons [Concerto RV 297 Winter in F Minor 1ST Movement: ..]
    10. Room at the Top
    11. Cries and Whispers
    12. Out of Sight
    13. For Whom the Bell Tolls
    14. Out of the Past
    15. Breathless
    16. Old Boy
    17. Dressed to Kill
    18. Frantic
    19. Cul-De-Sac
    20. Kiss Me Deadly
    21. Point Blank
    22. Farewell, My Lovely
    23. Big Sleep
    24. Last Waltz

http://rapidshare.com/files/24580483/obost.rar

password: toruko

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

ganimet trt de verilen mavi ay filmi vardı çok uzun yıllar önce onun müziklerini diyorum amerikan filmi brus vils falan vardı.

r3b3l saolasın her link amazon com a götürdü deli oldum. r3bl harbi öyle nostalji yapıyorum, geçen rüyamda rahmetli dedeme sarılıyodum gel evladım burası çok rahat diyordu galiba yolcuyum vasiyet yazacam geriye bırakacak bişey de yok hayata bak ya!

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

o oldboy nasıl bi filmdir(izlledim dehşet bişi)).. çatlak bu adamlar yaww

hoca ben "top gun"  upload edeyim  şu şarkı  "Take My Breath a Way" kliplisinden :))

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Heyet Oldboy mükemmel bir filmdir. Bu filmi seyreden herkes eline, beline, diline hakim olmayı öğrenir. Karıya kıza eğilimi olan önüne gelene sarkan, ağzına hakim olamayan heryerde herşeyi konuşan adamlara seyrettirildiğinde uzun bir süre durulma sağlanır.

Oldboy seyrettiğim en iyi 20 filmden birisi şiddetle tavsiye ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    orena bunu yazdı:
    -----------------------------

ganimet trt de verilen mavi ay filmi vardı çok uzun yıllar önce onun müziklerini diyorum amerikan filmi brus vils falan vardı.

r3b3l saolasın her link amazon com a götürdü deli oldum. r3bl harbi öyle nostalji yapıyorum, geçen rüyamda rahmetli dedeme sarılıyodum gel evladım burası çok rahat diyordu galiba yolcuyum vasiyet yazacam geriye bırakacak bişey de yok hayata bak ya!

-----------------------------
    allah gecınden versın yahu =) daha yasın 17 mıs profılde yazıo yasamaya bak ;) :D

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacı bende böyle bişey var ama bu olmayabilirde yinede ekliyim

http://dosyam.net/?id=6oz0am 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek
    yok hocam ya 30 dan fazlayım ben 17 yaşımda film koptu profili 17 bıraktım, vurmayın kafama yaşlıyım işte.

Toplam Hit: 1527 Toplam Mesaj: 10