Bu Nedir ? - Probably A Variant Of Win32/Gamehack.I
-
Mrb Arkadaşlar bilgisayarımda kullanığım bi programı virüstotalde tarattığımda aşağıdaki resimde görülen uyarıyı veriyor MOD32 bu tam olarak nedir? Googlede arattım fakat adam gibi net bilgi veren herhangi bir açıklamaya raslıyamadım.
-
oyun hesaplarinizi hacklemeye yonelik bir win32 (windows) uygulamasi olabilir
diyor
yani virus olup olmadigi pek belli degil diyor emin degiliz diyor
-
system volume information'dan 100lercesi çıkar.
trojan yani tüm kişisel bilgilerini alabilir.
senin bilgisayarında senden fazla yetkisi vardır.
şöyleki:ben mesela bilgisayarımda hem gizli dosyaları göster hemde korunan işletim sistemi dosyalarını gösteri işaretlediğim halde görünmeyen veya giremedim bazı klasörler var ama trojan ile içine rahatlıkla girip işimi hallediyorum :) -
antivirüsler gamehack diye adlandırıyor genelde çoğu trojanı.
yada buzus diyorlar yada artemis.
nasıl isimlendirildekleri pek önemli değil ama baya yere bulaşmıştır.
sağlam şekilde temizlemeyi beceremem diyorsan format çak. -
Peki hocam tam olarak çalışma şekli nasıl oluyor. Neden sadece mod32 bunu belirleyebilirken kaspersky gibi antivirüs programı bunu atlıyor.
Bide şunuda belirtmek istiyorum bu porgramı online oyunlardan birinde kullanıyorum ve bi nevi oyun açıklarından yararlandığım program walhack seri speed gibi. Onla alakalı olabilirmi?
Hocam Lisanslı Kasparsky kullanıyorum pc sütten çıkmış ak kaşık diyor. Ama bu programı virüs totalde tarattığımda bu uyarı geliyor. Programın kaynak kodlarındaki hata falan olma imkanı varmı?
-
bunu açıkladığımda çoğu kez dalga geçildi millet bak benim antivirüsüm şöyle böyle gibi aptalca ifadelere başvurdu ancak genede söylüyorum ciddiye alacağınızı düşünerek.
crypter nedir yazın google'a anlarsınız.
http://www.tahribat.com/Forum-Taninmaz-Keylogger-Crypter-Hk-Bilgiler-81524/1/crypter/ -
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
bunu açıkladığımda çoğu kez dalga geçildi millet bak benim antivirüsüm şöyle böyle gibi aptalca ifadelere başvurdu ancak genede söylüyorum ciddiye alacağınızı düşünerek.
crypter nedir yazın google'a anlarsınız.
http://www.tahribat.com/Forum-Taninmaz-Keylogger-Crypter-Hk-Bilgiler-81524/1/crypter/
-----------------------------inceliyorum...
-
virüs değil ya oyun hilesi falansa injector'e bu uyarıyı veriyordur.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
yok bu trojan daha öncede defalarca gördüm eminim diyebilirim. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
yok bu trojan daha öncede defalarca gördüm eminim diyebilirim.
değil iddiaya varmısın.