Buna Benzer Bir Ürün Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/samsung-lg-iphone-bluetooth-aux-arac-kiti-an-6991-p-TELSARF856069914

telefon_10998671.jpg (500×500)

veya 

http://www.ebay.com/itm/Toshiba-Bluetooth-SD-Card-PA3271U-1BTM-/310349535009

s-l500.jpg (500×375)

sıkıntıyı anlatayım aracım da aux ve sd kart girşi var fakat ben şarkıları telefonumda kablosuz bluetooth olarak dinlemek istiyorum aux kablosu zamanla kopma yapıyor ve bk gibi sallanıyor sevmiyorum

çok iyi marka aldıgım 2 aux kablosuda zamanla benzer yerlerden sıkıntı cıkarttı ve ses kalitesi düşüyor tabi bu yüzden tavsiyesi olan varsa teşekkürler şimdiden.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konserve kutusu Clio'da bile Bluetooth var polo'da olmaması ayıp. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

üstteki üründen aldım kullanıyorum usb kabloda çıkıyor içinden elektrik alması lazm 

ben belli bir süre kullandıktan sonra baktım ki içersinde bir miktar şarj tutuyor 90 model aux girişi olan bir araçta kullandım telefon sesi çok iyi gitmesede müzikleri aktarıyor harika çalıyor kopma vs yaşamadım 
    kullanışlı ürün

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    blackstone_tr bunu yazdı

üstteki üründen aldım kullanıyorum usb kabloda çıkıyor içinden elektrik alması lazm 

ben belli bir süre kullandıktan sonra baktım ki içersinde bir miktar şarj tutuyor 90 model aux girişi olan bir araçta kullandım telefon sesi çok iyi gitmesede müzikleri aktarıyor harika çalıyor kopma vs yaşamadım 
    kullanışlı ürün

hocam başka çözüm bulamazsam onu alacağım mecburen

mkyb bunu yazdı

Konserve kutusu Clio'da bile Bluetooth var polo'da olmaması ayıp. 

hocam herşey satıcının kusuru vw de 3 ayrı paket ( boş orta full dolu ) yine aksesuarları arabanın siparişini verirken sen seçiyorsun arabanın kocaman ekranlı multimedya sistemlisi de var fakat adam opsiyonları bana açıklamadıgı için araba bana düz geldi oyüzden park sensörümde yok mesela.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Bende o Bluetooth cihazdan var. 30 tl ye aldım. Şarjı çok çabuk gidiyor bende hemen hemen sürekli usb ile şarjdaydı. O metal başlıkların iki tarafı da koptu ayrıca. Öylesine tutturuyorum.  Aux girişi yani. Kalitelisini bulursan Guzel bir cihaz. Bağlıyorum bunu acıyorum telefondan müziği. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar alternatif öneride alabilirim :) 

Toplam Hit: 1206 Toplam Mesaj: 6
bluetooth sd kart aux bluetooth aux bluetooth sd