Büyük Şirketlerin Hisselerini Satmalarına Ne Diyorsunuz?
-
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/ekonomi-haberleri/koc-ve-sabanci-hisse-satti_ID1438657/
Böyle büyük şirketlerin krizlerden birkaç gün önce döviz aldığını da biliyoruz. yorumlayabilecek birileri var mı acaba?
-
en son 2012 krizi oncesi GE garanti bankasi hisselerini satmisti simdiye donelim gecen ay sahenk garanti bankasindaki hisselerini satti bi irkildik ama unuttuldu dunde bunlarin satisi geldi bi tirstik vaziyet alin buralar karisacak gibi
-
Cia bunu yazdı
en son 2012 krizi oncesi GE garanti bankasi hisselerini satmisti simdiye donelim gecen ay sahenk garanti bankasindaki hisselerini satti bi irkildik ama unuttuldu dunde bunlarin satisi geldi bi tirstik vaziyet alin buralar karisacak gibi
Hocam şahenk zaten garantiyi ispanyollara satmıştı elinde kalan hisseleri çıkarttı ki zaten bi kaç yıldır bankacılıktan komple çıkacağı konuşuluyordu. Hatta Londra da banka açamayi bile düşünüyor diyenler vardi. Ama Nusret ile yemek sektöründe gayet mutlu. Dijital medya ve yayın platformlarina ilgi duyuyor bu aralar. Yani şahenk'in davranışı değil de koç ve sabancinin satmasini bilemedim. Bilen birileri anlatsa keşke nedir ne değildir nasıl okumak lazım?
-
Benim tahminim şu;
Bence piyasayi yokluyorlar yada hisseleri balon yapicaklar akabinde tekrar alıcaklar
-
2007-2008 yıllarında dünyanın en gözde ülkesi en çok yatırımcı çeken en çok göze batan ülkesiyken olumlu anlamda, herşeyi tartışıp konuşabiliyorken hafiften özgürken yani amk.
nasıl bu hallere gelebildik amk kaçan kaçana. okuyan ögrenci umutsuz bakkal umutsuz işçi uykusuz sizin ben elinizi ayağınızı sikeyim.
-
Büyük otoban ihaleleri var .
Büyük hafriyat ihaleleri var .
Yeni güzergahlar yani arsalar imara açılıyor .
Bu ihalelere girecekler desen bilemedim .
Ama %3 değerinin altında hisse satma ları diğerinin %7 değer altı satış yapmış . Bi tanesi 5 uçak satmış .
Bi puştluk var ama bu adamların hamleleri 3...5 yıl önce yaptığını düşünürsek anlamak zor .
-
korkarabatak bunu yazdı
2007-2008 yıllarında dünyanın en gözde ülkesi en çok yatırımcı çeken en çok göze batan ülkesiyken olumlu anlamda, herşeyi tartışıp konuşabiliyorken hafiften özgürken yani amk.
nasıl bu hallere gelebildik amk kaçan kaçana. okuyan ögrenci umutsuz bakkal umutsuz işçi uykusuz sizin ben elinizi ayağınızı sikeyim.
+1
-
Batsın ibneler beter olsunlar.
-
korkarabatak bunu yazdı
Cahil halk kendi eli ile ülkenin ağzına sıçtı. Olan bu bence...
Binlerce yıllık Türk tarihinin en aptal milleti bu döneme denk geldi.
Diye düşünüyorum.
-
Yok mu kısa ve uzun vadeli yorumlayabilecek bir ekonomist arkadaş.
-
krizin habercisi iste ekonomist olmaya gerek yok sen bir sirket kuruyorsun para akiyor sebil gibi satarmisin?
satarsin cunku 15 liradan sattigin sirketi 8 liradan geri alacaksin