C# Obje Kullanımı | Maile Gelmesini İstemediğim Mesajlar [ YARDIM ]
-
Herkese merhaba. 2 tane ayrı ayrı konu açmaktansa tek bir konu hakkında bunların cevaplarını aramayı daha mantıklı buldum. Umarım doğru yoldayımdır.
1-) Öncelikle C#'ta ihtiyacım olan her şeyi spagetti kodlama ile yapıyorum ama işin içine artık dizayn ve class yapılarını katmak istiyorum bu yüzden MVC mimarisine merak saldım.
Eziyet gibi gelen kısım şu : Ben farklı fomlara yada classlara erişmek için sürekli yeni nesne tanımlıyorum. Bunun sonucunda gönderdiğim yada aldığım veriler sürekli boş geliyor. Bana global bir obje lazım ama bunu nasıl yapabilirim ?
=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=_=
2-) Mail adresime allahın her günü Pinterest , Windscribe , Trendyol , HumbleBundle , TURKCELL , Square Enix , Red Giant gibi benimle alakası olmayan sistemlerden mail geliyor. Her sabah en az 3 4 tane gereksiz mail oluyor ve bunları "UNSUBSCRIBE" etmemerağmen hala beni listelerinden çıkartmış değiller. Bu sorunu nasıl çözerim ?? Otomatik gelen maili silme gibi birşey var mı ?
-