Çalar Saat Önerileriniz
-
Sabahları uyanamama problemim var. Telefonumda 5er dk arayla 3 tane alarm kurmuştum fakat hiçbirini duymadım. Okul varkende duymuyordum fakat problem değildi. O yüzden çalar saat alıcam, önerileriniz bekliyorum.
-
http://www.beceriklialetler.com/store/ProductDetails.aspx?productId=91617
bunu tavsiye ederim :))
buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=ZZ_n6WT-1Gs
-
T-box - Kaçanzy - Alarmlı Saat Detay Bilgisi
- T-box'tan sabah dehşetine son!
- Söyle T-boxsever kaç kez ağzından salyalar akıta akıta, popondan sinekler uçuştura uçuştura uyuyakaldın? Kaç kez "5 dakika daha" deyip 5 saat fazladan horuldadın? Ademoğlu enteresan yaratık. Akşam çalar saatini büyük bir kararlılıkla kurar, sabah görev bilinciyle çalan saati camdan atar, yumruk atar, hiçbir şey yapamasa terlik atar.
- Sabah çalar saat çalar (çalacağı zaten adından belli), o saat 100 kez susturulur, fosur fosur uyumaya devam edilir. Saatler sonra Godzilla dehşetiyle uyanılır. Yeni aya ayak basan, koyun kopyalayan, robot yapan insan canlısı sabah uyanmayı başaramamaktadır. İşte T-box tam bu noktada devreye giriyor ve evrim geçirmiş çalar saat Kaçanzy'i size sunuyır. Siz de beğenmişiniz ki almışınız, bravo çok iyi yapmışsınız. Kaçan kovalanır prensibinden yola çıkan Kaçanzy ezik olmayan ve canını kurtarabilen tek çalar saattir.
- Kendisi bir keçi kadar inatçı, bir Jedi kadar çeviktir. Çaldığı anda topuklayan Kaçanzy'i susturmanın tek yolu o pek kıymetli popoyu kaldırmaktır. İşte halden anlayan teknoloji!
- açıklamaya bittim :) cinnet geçirtir bu insana
- edit : eğer yapabilirsen böyle birşey harika olur :) garanti uyanırsın
- http://www.youtube.com/watch?v=8zEH5GxPNO8&feature=related
-
benim odamda kaçacak yer bulamayacağı için bu benim işime yaramaz.
-
iki adet 140 dB hoparlör...
http://www.youtube.com/watch?v=8zEH5GxPNO8&feature=fvw
0 dB İnsan kulağının duyabileceği en düşük ses
30 dB Fısıltı, sessiz konuşma
60 dB Normal konuşma, dikiş makinası, daktilo
90 dB Ağır vasıta trafiği, günlük maksimum insan 8 saat maruz kalmalıdır (insanların % 90′nını korur)
100 dB Elektrikli testere, asfalt delme makinası, (korunmasız olarak günde iki saat maruz kalınabilinir)
115 dB Yüksek sesli roket veya rock konserleri (günde maksimum 15 dakika maruz kalınabilir)140 dB Silah sesi, jet motoru, (korunmasız kulaklarda ağrı oluşturur. Kulak korunmadan bu sese izin verilmemelidir)
-
sessiz çalar saat icat etmek lazım sadece uyanacak kişi duyacak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
sessiz çalar saat icat etmek lazım sadece uyanacak kişi duyacak
-----------------------------Kendını elektrık akımına baglayacıksın devreyıde digital alarmlı bır saatın hoparlor baglantılarına baglyacaksın.Kesın uyanırsın hem sessız hemde etkılı.
Benımde uyananama gıbı bır problemım var.
İpod nanom vardı baglıyordum creative 5 +1 e tum mahalleyle bırlıkte kalkyordum.
İpod touch aldım program yuklemeden sıkten sıkten seslerle zor uyanıyordum bi tane yazılım yukledım sabahın korunde metal dır rock tır calıyor sıkıysa kalkma.
-
Iste hocam, sana en iyi Calar Saat SONIC BOMB'u gururla sunuyorum.
Not: Kalbi olanlar icin sakincali...
Sol tarafta gormus oldugunuz zimbiritiyi alarminizi kurduktan sonra yastiginizin altina koyuyorsunuz ve alarm calinca iste o an; yer yerinden oynuyo :D yiyiorsa uyanma! Aninda gozler firildak gibi aciliyo
soldaki zimbirtida cok yuksek derecede titresim var. yatagi salliyor resmen
siparisi gittigidiyordan veya ebaydan vermen mumkun
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------
Iste hocam, sana en iyi Calar Saat SONIC BOMB'u gururla sunuyorum.
Not: Kalbi olanlar icin sakincali...
Sol tarafta gormus oldugunuz zimbiritiyi alarminizi kurduktan sonra yastiginizin altina koyuyorsunuz ve alarm calinca iste o an; yer yerinden oynuyo :D yiyiorsa uyanma! Aninda gozler firildak gibi aciliyo
soldaki zimbirtida cok yuksek derecede titresim var. yatagi salliyor resmen
siparisi gittigidiyordan veya ebaydan vermen mumkun
-----------------------------hocam gittigidiyorda yok ben bunu almak istiyorum napmam gerek :)