Canlı Olarak Kodlama Dersleri (İngilizce)
-
Bi yerde denk geldim hoşuma gitti mantığı..
Elemanlar belirli konularda canlı ders anlatımı yapıyor.. Takvimi görebiliyorsunuz.. Sanırım ücretsiz izlenebiliyor, çok incelemedim detayları.. mesela bugün için takvim böyle
https://www.livecoding.tv/schedule/2015-08-06
proje canavarları arkadaşlar da böyle bir şeyi bizim için yapabilirler :) güzel bir sosyal platform olabilir.
-
unbalanced bunu yazdı
Bi yerde denk geldim hoşuma gitti mantığı..
Elemanlar belirli konularda canlı ders anlatımı yapıyor.. Takvimi görebiliyorsunuz.. Sanırım ücretsiz izlenebiliyor, çok incelemedim detayları.. mesela bugün için takvim böyle
https://www.livecoding.tv/schedule/2015-08-06
proje canavarları arkadaşlar da böyle bir şeyi bizim için yapabilirler :) güzel bir sosyal platform olabilir.
fava attim cok ilginc birseymis saolasin
-
evet ilginç ve güzel yapmışlar, böyle bir şey güzel olabilirdi, mesela biriler ingilizce, birileri matematik birileri yazılım anlatacak şekilde bir site tutabilir türkiyede
-
Bu siteyi uzun zamandır biliyorum takip ediyorum çok güzel çalışmalar var.Herkes konu anlatımını düzgün yapamasada bayağı yararlı.
-
sitede böle bi muhabbet konuşulmuş muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ? hatta şeyin konusuydu türk uzay ilmini yapan adamın konusuydu galiba. organize olup yapılsa güzel olur. bi site yapılır konuşmacılar kendilerine uygun tarih/ konu girer. younowdan yayın yapar o saatte falan..
-
sağolasın ilginç bir ara daha detaylı bakarım. üye olunca sanırım yazıda yaıp soru sorabiliyorsun.
bir sitede böyle yapıyorlardı sonra vazgeçtiler ilzerdim.
ama bağlantı çok yavaş işte . bekleki açılsın
-
baglanti sorunu ttnet izletmiyor duzgun ama site harbi cok iyi. Isin guzel yani ulan bu adamlar nie butun gun takiliyor derken fark ettim bagis muhabbeti donuyor begeniyorsan falan bana sunu al yada mac ladim para kalmadi destek cikin gibi olaylar donuyor normaldir olabilir.
platformun turkcesini uygulasalar ciddi anlamda is yapar bu fikir cok tutar turkiyede.
En acayip karsilastigim olayda expert bir php ci adam site yaparken cat die is teklifi geldi X company de calisiyorum musaitseniz email atin falan sizinle calismak isteriz die. Harika
Edit : Burda direk Turkce olarak yayin yapsalar sknti cikarmi acaba ? Cikmiyorsa donate den guzel paralar kazabilirsiniz gibi ingilizce yayin olursa tabiki cok daha fazla kazanirsiniz :D
Absolut tarafından 07/Ağu/15 08:12 tarihinde düzenlenmiştir