Catia Kurulum Cxinst Hatası
-
Arkadaşlar catia kurmaya çalışıyorum ancak
-
java ve net frameworkler kurulu mu
-
elemanın biri böyle çözmüş belki çözüm yolu budur
tmmdır . uzun bir araştırma sonucunda hatayı çözdüm.karşılaşalar olursa önce yeni bir yönetici hesabı oluşturun ancak hesap adı türkçe karekter içermesin ve noktalı harfte olmasın i gibi daha sonra bu hesaba giriş yapıp kurulumu tamamlayın kurulum bitince bir kez çalıştırın uygulamayı sonra oturumu kapatıp diğer eski hesabınıza girin ordan çalıştırın catia yı yeni oluşturduğunuz hesabı silebilirsiniz bitince böyllce sorun çözülmüş oluyor....bu yorumu paylaşın lütfen makine tasarım olarak çünkü bu hata yüzünden kuramayan çok kişi var ve hiçbir türk sitesinde çözümü yok malesef! -
unbalanced bunu yazdı
elemanın biri böyle çözmüş belki çözüm yolu budur
tmmdır . uzun bir araştırma sonucunda hatayı çözdüm.karşılaşalar olursa önce yeni bir yönetici hesabı oluşturun ancak hesap adı türkçe karekter içermesin ve noktalı harfte olmasın i gibi daha sonra bu hesaba giriş yapıp kurulumu tamamlayın kurulum bitince bir kez çalıştırın uygulamayı sonra oturumu kapatıp diğer eski hesabınıza girin ordan çalıştırın catia yı yeni oluşturduğunuz hesabı silebilirsiniz bitince böyllce sorun çözülmüş oluyor....bu yorumu paylaşın lütfen makine tasarım olarak çünkü bu hata yüzünden kuramayan çok kişi var ve hiçbir türk sitesinde çözümü yok malesef!ben zaten kullanıcı oluştururken türkçe karakter boşluk vb gibi şeyler kullanmam. vay be, ne tuhaf programlar var :)
Toplam Hit: 3373 Toplam Mesaj: 4