CD Rom Açılıyo Fakat Cd Okumuyor Nedeni Ne Olabilir?
-
s.a arkadaşlar başlıkta belirttiğim sorun war sizce nedeni ne olabilirelektirik geliyor fakat cd okumuyor :( yosa cd sürücüyü kırayım mı :d
-
bilgisayarımın içinde çıkıyomu cdrom resmi benmikinde bazen tanımıyo kabloları söküp takınca veye bi kaç kez reset atınca görüyodu cdromu...
-
açılıp kapanmasında sorun yoq arkadaşım okumada peoblem bi el atın bea
-
dediğin gibi sorun okumasındaysa cdromun içindeki okuyucu lens e toz yapışmış olabilir veya yanmıştır bi dünya şey olabilir o döndüren motoru yaktığımı bile bilirim (:
-
format at :p
benimde oluyo gittim bi pack verdiler bana 10 milyon saydım cd-rom u temizliomuş sprey falan var tozdan falan filandır o belki ya :D
-
Zamanla eskiyor ve lens bozuluyor hoca,aslında yapılacak bi şey yok.çok ucuzladı hani paran vardsa yenisini al derim.
-
bu devirde hala cdrom'mu şey yapıorsunuz.:) nese konumuza dönelim...-->
I.Yöntem
pc kapağını sök / cdromun fişlerini flaan cıkar / cdromu yawaşca yerinden cıkar / eline al cdromu / üstündeki vidaları sök / kısacası gözü bulana kadar sök / gözü bulduktan sora güzelcene temizle toz falan kalmasın / sora tekrar kapa vidaları falan ....
2.Yöntem
Git bi cdciye abi de işte böle böle oldu:) bana cdrom temizleme şeyinden lazım bi tane verirmisin onu al temizle falan kullanım kılavuzunu oku sen en iyisi:) onları yap ....
3.Yöntem
Cdromu çöpe at :) 29$ ver git mecidiyeköyden bi tane combo sürücü al naparsan yap :)