Counterstrike

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polly
    polly's avatar
    Dişi
    Counter strike oynamak için mutlaka satın mı almam gerekiyor? Bi yerden download edip oynamam mümkün değil mi?

"BüTüN ı$ıKLaRı KaLDıRıP aTTıM BiR KeNaRa,aNLıYoR MuSuN? GöKYüZü GüNe$ oLSa,BeN SeNSiZ KaRaNLıKTaYıM.."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    halflife in olması lazım sonra üstüne teamfortress yükleyecen sonra counterstrike ı yükleyecen Halflifeı satın alman lazım ama teamfortressı ve counterı internetten yükleyebilirsin ama cok uzun sürer..

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotshacker
    hotshacker's avatar
    Erkek
    YOK Osiris ASLINDA HALF LIFE IDA INDIRIR AMA COK UZUN SURER YANI YAKLASIK 697MB :)

BİR UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE,SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DIYE GÜLÜMSE :}}}
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    icakici
    icakici's avatar
    Erkek
    hayır almana gerek yok bence ben hotmaili kullanarak başkasından dan indirdin yada günde internete milyonları bayılıcağına 2 milyona bi tane al :)

[THE TEAM OF THE MURDERS]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Morfx
    Morfx's avatar
    Erkek
    oyuncu.com dan bula bilir sin karedeşşş

sEx Bir anlık counter sitrike devamlılık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahkaha_100
    kahkaha_100's avatar
    Erkek
    www.csmerkezi.com adresine gır orda ındırmen ıcın sana yardımcı oluyorlar half-life ce conter hepsı orda var ama sana tavsıyem flashget kullan yoksa bu ıs ıcın bır gunu ayırman gerekır... flashget yardımıyla.... modem 10 saat kablo net 4 saat adsl 25 dakıka dowland suresı

NasıL Biriydi? Küçük Bir Çocuktu YaLnızdı... GüLmezdi, GüLse öLürdü..! Görmezdi, Görse öLürdü..! Uyumazdı, Uyusa öLürdü..! Sevmezdi, Sevdi... Ve öLdü..!
Toplam Hit: 2240 Toplam Mesaj: 6